​Συντηρεί το δρόμο Ράξα – Βασιλική η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ένα νέο οδικό έργο εισέρχεται σε φάση υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου της βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ράξα – Βασιλική, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
 
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, προχωράμε σε παρεμβάσεις οι οποίες βελτιώνουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων και την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Είναι έργο ουσίας και χρήσιμο στο οποίο διεισδύουν οι ανθρώπινες επιθυμίες των κατοίκων. Με τις ενέργειες μας αυτές ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».
 
Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Ράξα – Βασιλική. Ειδικότερα προβλέπονται οι εργασίες βελτίωσης του τμήματος της οδού από Ράξα – Βασιλική, σε μήκος 1.800m με αρχή τη διασταύρωση της οδού με την παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας στην περιοχή του οικισμού Βασιλικής. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης – ασφάλειας.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή