Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τα «γαλάζια» …κατορθώματα της οικογενειοκρατίας

Στο «στόχαστρο» έβαλε Αθηναϊκή εφημερίδα την «γαλάζια» …οικογενειοκρατία της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα με ένα αιχμηρό σχόλιο ο «Βηματοδότης» και με αφορμή την επίσκεψη του Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα στον Βόλο, ξάδερφο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, η εφημερίδα, κάνει μια …αναδρομή στην …οικογενειοκρατία του κόμματος σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Αναφέρεται στην Καρδίτσα όπου ενδιαφέρεται να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος γιός του αείμνηστου Υπουργού της Ν.Δ. Θόδωρου Αναγνωστόπουλου που είδε Βουλευτές τον παππού του και τον πατέρα του και άρα υπάρχουν 3 …γενιές Βουλευτών, στον υιό  του Σπύρου Ταλιαδούρου, ο οποίος αν εκλεγεί θα …ισοφαρίσει το ρεκόρ της οικογένειας Αναγνωστόπουλου αφού Βουλευτής και Υπουργός ήταν και ο παππούς του, κάνει αναφορά σε ενδιαφέρον ανιψιού του Γιώργου Σούρλα για την κεντρική πολιτική σκηνή, για ενδιαφέρον του ανιψιού του τέως Υπουργού Γιώργου Σουφλιά και για τα Τρίκαλα, πέραν του Κώστα Σκρέκα ως υιού του τέως Βουλευτή Θεόδωρου, αναφέρεται στον Μικέλη Χατζηγάκη υιό του τέως υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη.
Το δημοσίευμα, επισημαίνει πως αυτή η …οικογενειοκρατία, «αποτελεί πονοκέφαλο για το Κυριάκο Μητσοτάκη», αλλά όμως και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είναι υιός Πρωθυπουργού, αδερφός Υπουργού και θείος Περιφερειάρχη…

Το αν θελήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να «φρενάρει» την οικογενειοκρατία, στα νέα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. αυτό είναι … «κοντός ψαλμός αλληλούια».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή