Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τα πιο εντυπωσιακά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο…

Μπορεί τα πιο γνωστά αεροδρόμια, τα μεγαλύτερα, τα πιο δημοφιλή να είναι το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο και το Λα Γκουάρντια στη Νέα Υόρκη παρόλα αυτά δεν είναι τα μόνα.

Το Business Insider συγκέντρωσε τα 10 πιο όμορφα αεροδρόμια και μας τα παρουσιάζει.

Το αεροδρόμιο Μπαράχας στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Από το συγκεκριμένο έχουν περάσει τα τελευταία δυο χρόνια πάνω από 100 εκατ. ταξιδιώτες.

""

Το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ στον Καναδά. Η χρήση του και ως μουσείο τα κάνει και από μόνο του πόλο έλξης  για χιλιάδες επισκέπτες.

""

Αεροδρόμιο Changi στη Σιγκαπούρη χαρακτηρίστηκε από την ιστοσελίδα Skytrax ένα από τα πιο όμορφα λόγο των κήπων που διαθέτει, της πισίνας και του σινεμά που το κάνουν ξεχωριστό.

""

Στη Μαλαισία το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Αυτό διαθέτει 10 lounges και ένα τεράστιο κέντρο μασάζ , δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν πριν την πτήση τους.

""

To Franz Josef Strauss στο Μόναχο της Γερμανίας. Έχει αίθουσα εκδηλώσεων, η οποία έχει φιλοξενήσει πολλά events ποδηλατικά όπως και το πιο ξεχωριστό που έχουν πραγματοποιηθεί events για surfing.

""

Στο Αζερμπαϊτζάν το διεθνές αεροδρόμιο Heydar Aliyev,η επιβλητική του αρχιτεκτονική το κατατάσσει από μόνο του στη λίστα του BS.  

""

Η μοναδική αρχιτεκτονική του αεροδρομίου Menara στο Μαρρακές στο Μαρόκο, με τον ιδιαίτερο γυάλινο θόλο, το βάζουν αυτόματα στη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά.

""

Αεροδρόμιο Incheon στη Νότιο Κορέα, παρέχει πρώτης κλάσης παροχές όπως ελεύθερους χώρους ύπνου, δωρεάν ντουζιέρες και εννοείτε πολλές καρέκλες μασάζ.

""

Το Haneda  στην Ιαπωνία. Είναι γνωστό για την ευρεία  ποικιλία φαγητών όπως σούσι, γλυκό , ράμεν και πολλά άλλα.

""

Τέλος το αεροδρόμιο Hamad στο Κατάρ. Η ανοικοδόμηση του πήρε μια δεκαετία για να ολοκληρωθεί και το κόστος τον 16δις δολαρίων το κατατάσσουν σε ένα σύγχρονο έργο τέχνης.

""

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή