Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τα ριζά του Κόζιακα επιλέγουν Γιώργο Ηλιάδη

Δίπλα στους πολίτες συνεχίζει να βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Γιιώργος Ηλιάδης που συνεχίζει με δυναμικό παλμό τις περιοδείες του από άκρη  σε άκρη σε όλο το ν. Τρικάλων. 

Το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου βρέθηκε σε Βαλομάνδρι, Φωτάδα, Βαλτινό, Δενδροχώρι, Κάτω Ελάτη και Εξάλοφο με τους κατοίκους να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στον νεαρό υποψήφιο βουλευτή. 

Για ακόμα μια φορά, οι κάτοικοι άδραξαν την ευκαιρία και κατέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά, με κυριότερο την ανεργία, τους νέους που εγκαταλείπουν τον τόπο τους και ζήτησαν να δοθούν κίνητρα και ουσιαστικές λύσεις. 

“Τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα στην έξοδο από την κρίση έχουν να κάνουν με την εργασία: Την ανεργία, την χαμηλή απασχόληση” ανέφερε ο Γιώργος Ηλιάδης, τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει ως βασικό μέλημα την ανάπτυξης που θα προσφέρει θέσεις εργασίας. 

“Το «Σχέδιο Ελλάδα» είναι η δική μας απάντηση, η απάντηση της κεντροαριστεράς  ότι η Ελλάδα μπορεί.  Είναι ένα ολοκληρωμένο προοδευτικό Σχέδιο” υπογράμμισε με έμφαση.

Ειδικότερα για τη στήριξη των νέων προτείνεται για  κάθε νέο που ξεκινά την δική του επαγγελματική δραστηριότητα, θα παρέχεται απαλλαγή από την φορολογία για 3 χρόνια, και απαλλαγή ,  Ειδικά Αναπτυξιακά Ταμεία κλαδικού/ τομεακού χαρακτήρα, στήριξη των νέων αγροτών με δωρεάν παραχώρηση γης, με φορολογικά, ασφαλιστικά μέτρα στήριξής τους, επιδότηση νέων θέσεων εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα και η δημιουργία σε κάθε Περιφέρεια θερμοκοιτίδα και κέντρα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της έξυπνης εξειδίκευσης, συνδυάζοντας την με την κατάρτιση για επαγγέλματα και υπηρεσίες του μέλλοντος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή