Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​THE NOISE FIGURES + FILTHYANIMALS Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στην Ανδρομέδα μουσικό στέκι

THE NOISE FIGURES

Με τρεις δίσκους, έντονη ευρωπαϊκή δραστηριότητα, εκατοντάδες live σε όλη την Ελλάδα και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με μερικά από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής, οι Noise Figures είναι μια από τις πιο δραστήριες ελληνικές μπάντες, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Το δίδυμο του Γιώργου Νίκα (φωνητικά, τύμπανα) και του Στάμου Μπάμπαρη (κιθάρα, φωνητικά) ξεκίνησε την ενεργό δράση του στην Αθήνα το 2012, κυκλοφορώντας ανεπίσημα τα EP's "Turnoff the Lights" και "ZeroRest" και ηχογραφώντας παράλληλα μια σειρά από κομμάτια, που συλλέχθηκαν και έδωσαν μορφή στο πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ. Το "The NoiseFigures" κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 από την InnerEar και η μπάντα ξεκίνησε να τουράρει εκτεταμένα και ταυτόχρονα να γράφει ήδη το νέο της υλικό.

Το "Aphelion" ήρθε σε ένα διάλειμμα από τις συναυλιακές υποχρεώσεις του συγκροτήματος τον Σεπτέμβριο του 2015, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από ελληνικό και ξένο Τύπο και οδηγώντας το σε δύο ευρωπαϊκές περιοδείες και συνολικά σχεδόν 200 ζωντανές εμφανίσεις. 

Ανεξάντλητοι από 5 χρόνια ενεργής δράσης οι NoiseFigures μπαίνουν στα τέλη του 2017 στο στούντιο για ακόμα μια φορά με τον ΆλεξΜπόλπαση, παραγωγό του "Aphelion", για να ηχογραφήσουν την τρίτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Telepath", ένα στιχουργικά κονσεπτικό άλμπουμ, που διασταυρώνει όλα τα μουσικά μονοπάτια που η μπάντα έχει διανύσει, από τα heavyblues μέχρι το psychgarage σε έναν fuzz ίλιγγο. Το "Telepath" κυκλοφορεί τον Μάρτιο 2018 από την InnerEar και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη μπάντα.

FILTHYANIMALS

Οι FilthyAnimals είναι μια μπάντα που αποτελείται από τον Τζορτζ (φωνή, κιθάρα), τον Αποστόλη (ρυθμική κιθάρα, φωνή)τονΠανίκα (μπάσο) και τον Τζιο (ντραμς) και έχουν έδρα τα Γιάννενα. Είναι μαζί από τα μέσα Νοεμβρίου του 2017 και ο ήχος τους συνδυάζει άγρια φωνητικά, με επιθετικά ριφφ, δυναμικά ρυθμικά και μελωδικές μπασογραμμές δένοντας τα με ντραμς "παλιάς σχολής" που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Τον περασμένο Μάιο ηχογράφησαν και κυκλοφόρηαν το πρώτο τους EP με τίτλο "AsFilthyAsItGets" και έρχονται να βάλουν φωτιά στα αυτιά των ακροατών.

Έναρξη 21:00
Είσοδος 5 ευρώ

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή