Αθλητικές κακώσεις και η σύγχρονη αντιμετώπισή τους στο Δ.Ι.Ε.Κ. Τρικάλων

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις αθλητικές κακώσεις πραγματοποιήθηκε στο Δ.Ι.Ε.Κ. Τρικάλων. Εισηγητής ήταν ο ορθοπεδικός χειρούργος Αθανάσιος Χρ. Κουτής, ιατρός της Εθνικής ομάδας Handball και του Α.Ο. Τρικάλων. Τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσίαση της πολύτιμης εμπειρίας του στους εκπαιδευόμενους των τμημάτων φυσικοθεραπείας.

Στη διάρκεια της παρουσίασης οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες τους, που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του μαθήματος της αθλητιατρικής, να μάθουν περισσότερα πράγματα όσον αφορά τον μηχανισμό δημιουργίας των αθλητικών κακώσεων και πως αντιμετωπίζονται στις μέρες μας.

Παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να κατανοήσουν τη σημασία που έχει η όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση του ιατρικού επιτελείου μιας ομάδας, τα άτομα που το αποτελούν και γιατί πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των μελών του, ώστε αυτό να είναι προς όφελος του αθλητή όσον αφορά την αποκατάστασή του μετά από έναν τραυματισμό.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή