Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τι αναφέρει ο πρόεδρος του Γλίνους για την αποχώρηση από την Α ΕΠΣΤ

Επιστολή εφ' όλης της ύλης του προέδρου του Α.Ο.Γλίνους , Αχιλλέα Γρατσάνη .

" Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα αισθάνομαι την υποχρέωση να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα και ειδικότερα :

Ανέλαβα την προεδρία της ομάδας τον Αύγουστο του 2017 μετά από πιέσεις , τόσο ορισμένων ποδοσφαιριστών , όσο και κατοίκων του χωριού , παρότι αυτή δεν ήταν στις προθέσεις μου.

Ωστόσο αποδέχτηκα την πρόκληση αυτή με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και μόνον. Σημειώνω ότι παρότι μέχρι τότε , πολλοί παρίσταναν τους ικανούς και ενδιαφερόμενους για την καυτή αυτή θέση, όμως κανείς δεν το αποτόλμησε .

Ενόσω η ομάδα αγωνίζονταν στην Β' κατηγορία και καλά αποτελέσματα είχε και γενικά καλή πορεία για τα δεδομένα, δέχθηκα σφοδρή κριτική από κάποιους ειδήμονες , τόσο για την επιλογή του προπονητή , όσο και κάποιων παικτών.

Διαψεύστηκαν οικτρά τόσο από τα αποτελέσματα , όσο και απο τις πολύ καλές εμφανίσεις και διακρίσεις , όπως η συμμετοχή της ομάδας στους ημιτελικούς του κυπέλλου αλλά και στο νικηφόρο μπαράζ , που έφερε την ομάδα στην Α κατηγορία. 

Ενόψει της νέας σεζόν στα πρωτόγνωρα μονοπάτια της 'Α κατηγορίας , έπειτα από δύο απόπειρες για συγκρότηση Δ.Σ. προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας , με λύπη διαπίστωσα ότι όλοι ανεξαιρέτως "τραβούσαν την ουρά τους ".

Γνωρίζοντας ότι αυτή η ευκαιρία δεν έπρεπε να πάει χαμένη για πολλούς λόγους (όπως η προβολή της ομάδας και του χωριού , η ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο γήπεδο , όπως τα αποδυτήρια, ο φωτισμός ,η περίφραξη κλπ ) ,αποφάσισα ,παρά τις αναστολές που είχα , να αναλάβω πάλι τις τύχες της ομάδας , αισθανόμενος ότι είχα ηθική υποχρέωση .

Σε συνεργασία με τους λιγοστούς ανθρώπους που στήριζαν την προσπάθεια μου , φρόντισα τόσο για την επιλογή προπονητή όσο και νέων παικτών . 

Δυστυχώς τα μέχρι πρότινος αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της 'Α κατηγορίας ήταν αρνητικά , και τούτο επειδή όπως αποδείχθηκε , οι επιλογές μου ήταν λανθασμένες .

Προκειμένου να αλλάξω αυτήν την κατάσταση , προχώρησα κατ' ανάγκη σε αντικατάσταση του προπονητή και σε πρόσληψη νέου προπονητή και γυμναστή , έμπειρων στο χώρο . Το γεγονός αυτό λειτούργησε αρνητικά , αφού αμέσως το μισό ρόστερ της ομάδας , μου δήλωσε ότι θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα , λειτουργώντας εντελώς ανέντιμα , τόσο απέναντι στην ομάδα , όσο και τους συμπαίκτες τους , προβάλλοντας για πρώτη φορά και παρά τις συμφωνίες μας , παράλογες συμπεριφορές … στις οποίες ούτε ενέδωσα , ούτε μπορούσα να ανταποκριθώ , αφού με ξεπερνούσαν .

Γνωρίζω ότι δεν ήταν δική τους επιλογή και εμμέσως πλην σαφώς υποχρεώθηκαν σε αυτή την επιλογή.

Μοιραία κατάληξη ήταν η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Τόσο εγώ όσο και οι λιγοστοί που στήριζαν την προσπάθεια δώσαμε ψυχή και στηρίξαμε οικονομικά μέχρι το τέλος το ολο εγχείρημα.

Δυστυχώς εισπράξαμε απογοήτευση και πίκρα από κάποιους κακοπροαίρετους.

Όσες ευθύνες μου αναλογούν τις αναλαμβάνω , και ό,τι έκανα , το έκανα για το καλό της ομάδας και μόνο για αυτό .

Παρά την εξέλιξη αυτή , εγώ προσωπικά αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και τη συνείδησή μου , πιστεύοντας ότι την αποστολή που ανέλαβα την εκτέλεσα και με το παραπάνω , μιας και δεν ήταν λίγο για ένα μικρό χωριό να αγωνίζεται στην 'Α Ερασιτεχνική , έστω κι αν στο τέλος δε μας βγήκε .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το περσινό και φετινό διοικητικό συμβούλιο για την προσφορά του , τους τρεις προπονητές που ήταν στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου , ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον μεγάλο χορηγό μας για την μόνιμη προσφορά του με κάθε τρόπο στην ομάδα , όπως επίσης νιώθω βαθύτατα υποχρεωμένος να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα και την τίμησαν με το παραπάνω αυτά τα χρόνια .
Τέλος , ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μας , φίλους , γνωστούς , συγχωριανούς και μη , όπως επίσης ευχαριστώ θερμά και αυτούς που με κατηγόρησαν και με κατηγορούν ακόμη . 
Κακία δεν κρατώ σε κανέναν , και μάλιστα θα ήμουν ευτυχής να τους δω να αναλαμβάνουν τις ευθύνες και την τύχη της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν . 
Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα κύριοι.

Εύχομαι στην ομάδα μας τα καλύτερα , ενόψει της νέας σεζόν στην Β' κατηγορία και όλα τα παιδιά που αγαπούν το χωριό και την ομάδα, να συνεχίσουν να το στηρίζουν με αγάπη . "

ΑΟ ΓΛΙΝΟΣ
06/11/2018

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή