​Την ΕΔΑΘΕΣΣ μηνύει ο Δήμος Λαρισαίων

Εντολή για κατάθεση αγωγής κατά της ΕΔΑΘΕΣΣ, για τομές που πραγματοποίησε η εταιρεία σε πεζοδρόμο της ανακατασκευασμένης οδού Μανδηλαρά, έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μετά από ενημέρωση που είχε από τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργών κ. Γ. Σούλτη και υπηρεσιακούς παράγοντες. 

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί συνεργείο της ΕΔΑΘΕΣΣ, πραγματοποίησε τομή σε τμήμα πεζοδρομίου της οδού Μανδηλαρά. Άμεσα ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης, ο οποίος έσπευσε στο σημείο μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. 

Ο Δήμος Λαρισαίων, επικαλείται για άλλη μια φορά την συμφωνία και τη σχετική αλληλογραφία που είχε γίνει προς τη ΕΔΑΘΕΣΣ. 

Στην σχετική αλληλογραφία αναφέρεται πως ναι μεν μπορεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η ΕΔΑΘΕΣΣ να εξαιρείται από την υποχρέωση έκδοσης άδειας εκσκαφής για τις εργασίες που πραγματοποιούνται εντός των ορίων του δήμου μας, ωστόσο περιγράφονται συγκεκριμένες προδιαγραφές για την αποκατάσταση των τομών. 

Στα ίδια έγγραφα ωστόσο, τονίζεται ότι «δεν θα επιτρέψουμε να γίνει καμία τομή στους δρόμους όπου έχει γίνει ολική ανακατασκευή όπως είναι η Μανδηλαρά, Ηπείρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου – Φιλελλήνων, και επομένως ο Δήμος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του ως προς τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την εταιρεία σας.»Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή