Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΤΛΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ: Με τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι σαρώνουν στον χώρο των επιγραφών & των ψηφιακών εκτυπώσεων

Μέσα σε ένα πλήθος επιχειρήσεων που λειτουργούν στην πόλη μας, υπάρχουν και εκείνες χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν οι υπόλοιπες! Μια τέτοια επιχείρηση είναι και η ΑΤΛΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ.

Από το 1980 έως και σήμερα, η εταιρία ΑΤΛΑΣ δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα και στην υπόλοιπη Ελλάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της.

Με την παραγωγή πρότυπων διαφημιστικών κατασκευών και επιγραφών υψηλής ποιότητας, ο ΑΤΛΑΣ έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ανάδειξη των επιχειρήσεών τους.

 

Οι άνθρωποι πίσω από την επιχείρηση:

Μετρώντας ήδη 43 χρόνια ζωής, η εταιρία ΑΤΛΑΣ ξεκίνησε τη λειτουργεία της από τον Ανδρέα Κερασοβίτη  και αποτέλεσε μία από τις πρώτες επιχειρήσεις του είδους της στην περιοχή. Και επειδή οι λαϊκές ρήσεις δεν βγαίνουν τυχαία, «το μήλο κάτω από τη μηλιά… έπεσε», και η παράδοση συνεχίζεται από τους νεότερους πλέον, τους αδελφούς Πάνο και Χάρη Κερασοβίτη, ως η δεύτερη γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης!

Με αγάπη και μεράκι, σχεδιάζουν, παράγουν και κατασκευάζουν οτιδήποτε έχει να κάνει με πινακίδες – κάρτες – αφίσες, επιγραφές κάθε μεγέθους, ψηφιακές εκτυπώσεις, φιλοτεχνήσεις αυτοκινήτων, αλλά και ειδικές κατασκευές! Οι υπηρεσίες που παρέχονται δίνουν μεγάλες και απεριόριστες δυνατότητες, διαμορφώνοντας τις απαιτήσεις κάθε πελάτη αναλόγως των αναγκών του.

Η υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό και η κάθετη παραγωγή της εταιρίας ΑΤΛΑΣ, με την υποστήριξη του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, εγγυάται δυνατό αποτέλεσμα & προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΝΕΠΕΙΑ = ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!

Βασισμένοι πάντα στο τρίπτυχο τεχνογνωσία, ποιότητα, συνέπεια και με την εμπειρία των 40 και πλέον ετών βασικότερο μέλημα του ΑΤΛΑ είναι η δημιουργία μιας άριστης συνεργασίας με τους πελάτες του. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει ότι παρέχουν κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Είναι σε θέση να αναλάβουν, να διαχειριστούν και να εκπονήσουν έργα κάθε μεγέθους, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα! Και φυσικά, ακόμα και μετά την πώληση, οι άνθρωποι του ΑΤΛΑ παραμένουν κοντά σας, παρέχοντας υποστήριξη και εξυπηρετώντας σας σε κάθε πρόβλημα. Γιατί ΑΤΛΑΣ σημαίνει ποιότητα εμπιστοσύνης!

Μπορείτε να τους βρείτε:

Βασιλείου Τσιτσάνη 84, Τρίκαλα, 42100

Τηλ.: 24310 20207 | 697 4358445

Site: https://epigrafesatlas.gr/

Facebook: Άτλας Επιγραφές | Instagram: ATLAS ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

 

 

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή