Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Το 2ο ΕΠΑ.Λ στο Παλέρμο

Από τις 4 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο της Σικελίας η 4η συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA2 με τίτλο "ICEVET-IntegrationtoComperative Europe through VET".

Στη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην εταιρεία ITALTEL, μία πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της Πληροφορικής , της Επικοινωνίας και της Τεχνολογίας προσφέροντας καινοτόμες ψηφιακές παροχές.

Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση από τον Τουρκικό φορέα όλων των draftcurriculums των συμμετεχόντων χωρών και αναλύθηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούν την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, ενώ καθορίστηκε ακριβές χρονοδιάγραμμα των απαιτούμενων εργασιών και υποχρεώσεων μέχρι την επόμενη συνάντηση στην Άγκυρα.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο EinaudiPareto, ένα Τεχνικό και Επαγγελματικό Λύκειο με 1000 μαθητές και παρουσιάστηκαν προγράμματα σχετικά με την καινοτομία.

Στη συνάντηση αυτή το 2ο ΕΠΑΛ  εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτικούς: Πλεξίδα Αλεξάνδρα, Σάρρου Ευαγγελία και Ταζέ Βασιλική.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή