​Το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων στην Κρατική τηλεόραση

Το 6οΓυμνάσιο Τρικάλων είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στον χώρο του, το πρωί της  Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019 το πρωί, την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3, έπειτα από αίτημά τους προς τη διεύθυνση του σχολείου και κατόπιν σχετικής έγγραφης  άδειας από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. Αφορμή υπήρξε η παρουσίαση του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίωνκαι σε άλλα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως το σχολείο με τους πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους των αιθουσών του.

Το 6ο Γυμνάσιο φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στις εκπομπές « Για την Ελλάδα…» της ΕΡΤ1 και «επιΚΟΙΝΩΝΙΑ» της ΕΡΤ3, ενώ υπήρξαν και ρεπορτάζ  στα δελτία ειδήσεων των αντίστοιχων καναλιών.

 Η δημοσιογράφος κ.Ελπίδα Κουτσογιάννη συνομίλησε με τον Διευθυντή τουσχολείου κ. Ιωάννη Μιχάλη και με τον καθηγητή Καλλιτεχνικών κ. Στέργιο  Στάμο και παρουσίασε τους χώρους του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων όπου έχουν φιλοτεχνηθεί από τους μαθητές, σε συνεργασία με τον καθηγητή τους τοιχογραφίες με αφορμή έργα ζωγραφικής γνωστώνΕλλήνων και ξένων καλλιτεχνών (Ακριθάκης, Picasso, VanGoghκ.α.) 

Στην ιστοσελίδα του 6ουΓυμνασίου έχουν αναρτηθεί τα σχετικά βίντεο των παραπάνω εκπομπών, στις «ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ» με τίτλο«6ο Γυμνάσιο Τρικάλων : Ένα σχολείο… γκαλερί» και στην ενότητα ΒΙΝΤΕΟ.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή