Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Το αίμα είναι η ζωή μας

Νέο Αιματολογικό Ιατρείο από την κ. Χρύσα Μιχ. Δοντσίδου-Ράπτη.

Τα εγκαίνια του νέου Αιματολογικού Ιατρείου της κ. Χρύσας Μιχ. Δοντσίδου-Ράπτη πραγματοποιήθηκαν σήμερα το βραδάκι παρουσία πολλών συμπολιτών μας στον 1ο όροφο επί της οδού Βύρωνος 6 στην πόλη μας.

Πρόκειται για νέο σύγχρονο ιατρείο που έρχεται να δώσει λύσεις με μια ειδικότητα σπάνια για την περιοχή μας. Είναι μία συνεχώς εξελισσόμενη ειδικότητα τόσο όσον αφορά την διάγνωση και την ταξινόμηση των νοσημάτων, όσο και την θεραπεία τους, καθώς πλέον δίνεται η δυνατότητα χορήγησης από του στόματος φαρμάκων που παλαιότερα χρειαζόταν νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Στο ιατρείο της κ. Χρύσας Μιχ. Δοντσίδου-Ράπτη προσέρχονται ασθενείς με αναιμίες, διαταραχές του αριθμού τόσο των λευκών αιμοσφαιρίων όσο και των αιμοπεταλίων, διαταραχές της πήξης του αίματος, νεοπλασίες του αίματος καθώς και ασθενείς με καλοήθη νοσήματα του αίματος.

Όπως μας δήλωσε η νέα επιστήμων “η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των πάσης φύσεως αιματολογικών προβλημάτων σώζει ζωές”, γεγονός που δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Η κ. Δοντσίδου είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την ειδικότητα της το 2012 στην Αιματολογική κλινική του ΠΓΝ Ιωαννίνων έως το 2017, μετά από ειδικές εξετάσεις απέκτησε την ειδικότητα της. Είναι η επιστήμων που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ειδικότητα της.

Τόσο οι παρευρισκόμενοι, όσο και το trikalanews.gr εύχεται στην κα. Χρύσα Μιχ. Δοντσίδου-Ράπτη καλές δουλείες και επιτυχίες στο έργο της προστασίας της υγείας των συμπολιτών μας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή