Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Το «Όχι» στις Πρέσπες θα «βουλιάξει» αύριο την Αθήνα!

Το μαζικότερο (κυριολεκτικώς) συλλαλητήριο στην ιστορία της Ελλάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 2 μ .μ. στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας  προκειμένου διαδηλωτές από όλη την χώρα να διατρανώσουν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην συμφωνία των Πρεσπών και να βροντοφωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η κινητοποίηση του ελληνικού λαού είναι πρωτοφανής: Από κάθε γωνιά της Ελλάδας (αλλά και εκτός των συνόρων της χώρας) ήδη από σήμερα καταφθάνουν πολίτες που επιθυμούν να ακουστεί επιτέλους η φωνή τους και κυρίως η αδιαπραγμάτευτη διαφωνία τους με την κατάπτυστη συμφωνία, που τις επόμενες μέρες θα συζητηθεί στην Βουλή των Ελλήνων.

Μικρό δείγμα της τεράστιας συμμετοχής των πολιτών στο αυριανό συλλαλητήριο είναι το γεγονός ότι ΜΟΝΟ από τον Νομό Τρικάλων έχουν συμπληρωθεί ήδη και θα ταξιδεύσουν αύριο προς Αθήνα επτά (7) λεωφορεία, αριθμός που υπερτερεί κατά πολύ κάθε προηγούμενης κινητοποίησης.

Όσον αφορά τις περιοχές της Μακεδονίας, δεν υπάρχει χωριό, κωμόπολη ή πόλη που να μην ξεκινήσει από ένα (από τα χωριά) έως δεκάδες λεωφορεία (από τις πόλεις) με κατεύθυνση το συλλαλητήριο της Αθήνας.

Αλλά και στην ίδια την πρωτεύουσα η κινητοποίηση είναι πρωτοφανής: Κινήσεις και οργανώσεις (όπως το Κίνημα Άρδην) έχουν ανακοινώσει ότι θα βρίσκονται στο Σύνταγμα από τις 10 (!) το πρωί της Κυριακής προκειμένου να προετοιμάσουν τον χώρο του συλλαλητηρίου.

Μαζί με το αδιαπραγμάτευτο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, ο ελληνικός λαός ζητά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, γιατί πρέπει επιτέλους σ’ αυτή την χώρα να ακούγεται και η φωνή του.

Ο Ελληνισμός, σύσσωμος, στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα διατρανώσει την άρνησή του να δεχθεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τον σφετερισμό της Μακεδονίας!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή