Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Το ΓΕΛ Οιχαλίας αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά με τους «Άθλ(ι)ους του Ηρακλή»

Και τελικά ποιος καθορίζει τη ζωή μας; Εμείς οι ίδιοι, οι θεοί, οι άνθρωποι  γύρω μας,ή …όλοι μαζί; Την απάντηση έδωσε η θεατρική ομάδα του Λυκείου Οιχαλίας που με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κυρίας Ελένης Βλάχου,παρουσίασαν στην αυλή του σχολείου με επιτυχία την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 την ξεκαρδιστική κωμωδία «οι Άθλ(ι)οι του Ηρακλή» της Μ.Κίτρα.

Ο διευθυντής του σχολείου κ.Καγιούλης Δημήτρης επισήμανε τα οφέλη που προκύπτουν απ’ την συμμετοχή των μαθητών σε μια θεατρική παράσταση, αφού μέσα απ’ αυτή διαμορφώνουν απόψεις και στάσεις ζωής,αποδέχονται την πολιτισμική ετερότητα, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και έρχονται σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Στη συνέχεια αποχαιρέτισε τους τελειόφοιτους τονίζοντας πως  είναι σημαντικό στην νέα τους ζωή να έχουν σαν πυξίδα τις γνώσεις τις αρετές και τις αξίες που αποκόμισαν απ’ τοσχολείο τους.

Στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της γιορτής και ιδιαίτερα το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και τη σχολική επιτροπή β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της…ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή