Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Το μικρόφωνο της αλήθειας» …ταξιδεύει στην Κέρκυρα

Για την Κέρκυρα αναχωρεί σήμερα 27/6 η παιδική χορωδία της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών (Αγίου Αθανασίου Μπάρας) μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων για τριήμερη επίσκεψη. Εκεί θα παρουσιάσει την μουσικοθεατρική σάτιρα "Το μικρόφωνο της αλήθειας" που τόσο όμορφα πλούτισε την γιορτή λήξης των κατηχητικών της Μητρόπολής μας την περασμένη Κυριακή 18 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου.

Όλα τα παιδιά της χορωδίας συμμετείχαν τραγουδώντας, χορεύοντας  και μαγεύοντας με τους διάφορους ρόλους που υποδύθηκαν σαν αληθινοί επαγγελματίες. Με την σάτιρα και την σοβαρότητα, με το γέλιο και με τον προβληματισμό έπαιξαν με τα συναισθήματά μας. Γελάσαμε και χαλαρώσαμε. Προβληματιστήκαμε και δακρύσαμε.

Ιδιαίτερα όταν ανέβηκε στη σκηνή η Αντριάνα μας.

Εξαίρετη και η μουσική ομάδα των νέων καλλιτεχνών που συνόδεψε το μουσικοθεατρικό έργο. Ο Καλιακούδας Άρης στο Μπουζούκι, η Πλαστάρα Δέσποινα στο πιάνο, ο Μπουλούμπασης Κυριάκος στην Κιθάρα, ο Αδάμος Δημήτρης στα κρουστά, και η Μητούλα Δέσποινα στο Τσέλο.

Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε την ομάδα που εργάστηκε πίσω από όλα αυτά. Την Μπακάλη Ιωάννα που είχε την επιμέλεια της προβολής, την Γκάμα Σταματία και την Γιουβρή Μαρία που εργάστηκαν στο παρασκήνιο και φυσικά τον μαέστρο της χορωδίας Πλαστάρα Λεωνίδα.

Τέλος στην Κέρκυρα θα εμφανιστούν και τα χορευτικά τμήματα του Αγίου Αθανασίου Μπάρας που θα συνοδέψει ο Ηλίας τζερεμές στο κλαρίνο ενώ η χορωδία κατά την εορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου θα ψάλει την θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Δούλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή