Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Το… έσωσε η κ. Έλενα Ράπτη

Την αμέριστη χαρά τους είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα στελέχη της Ν.Δ. που σήμερα υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων την Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος Έλενα Ράπτη.

Μεταξύ αυτών δεν θα μπορούσαν να μην χαιρετίσουν την παρουσία της οι κ.κ. Τρέλλης (ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων), Βλαχογιάννης, Λιούτας, Μεριβάκης (ο μόνος Δήμαρχος του Νομού Τρικάλων που παρέστη στην συνεδρίαση) και βέβαια ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Στην σύντομη ομιλία της η κ. Ράπτη, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Θεσσαλονίκης (διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούν) τόνισε ότι χάρη στα κατά τόπους στελέχη της Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κερδίσει τις εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Αναφέρθηκε στην συνέχεια στους επτά στόχους που υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει σκοπό να υλοποιήσει η Ν.Δ.:

1. Κοινωνία των ίσων ευκαιριών.
2. Παραγωγική ανασυγκρότηση.
3. Λειτουργικό πολιτικό σύστημα.
4. Παιδεία που να προετοιμάζει το μέλλον.
5. Κράτος Δικαίου.
6. Συμμετοχή όχι μόνο στα όργανα αλλά και στις λήψη αποφάσεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
7. Οικονομική σταθερότητα.

Εύλογα καθείς θα αναρωτηθεί ότι… κάτι μας είπε η κ. Ράπτη. Κόμμα εξουσίας όπως η ΝΔ και μάλιστα δημοκοπικά έτοιμο να ξανακυβερνήσει την Ελλάδα δεν θα μπορούσε παρά να επαγγέλλεται τα αυτονόητα…

Ίσως γι’ αυτό άφησε το καλύτερο για το τέλος της ομιλίας της: Δήλωσε κατηγορηματικά ότι η ΝΔ όχι μόνο θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών είτε ως Αντιπολίτευση είτε ως μέλλουσα Κυβέρνηση, αλλά και ότι εφόσον η Συμφωνία δεν περάσει από την Ελληνική Βουλή η διαπραγμάτευση με τα Σκόπια θα ξεκινήσει από την αρχή.

Το… έσωσε η κ. Βουλευτής Θεσσαλονίκης!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή