Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άτοκα Δάνεια: Ακόμη δεν έχει ανοίξει το θέμα για τους πλημμυροπαθείς

Τι αναφέρει στο Trikalanews.gr o πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Τάσος Λάππας

Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα των 550 οικογενειών στον νομό Τρικάλων που έχασαν τα σπίτια τους αλλά και πολλών ακόμη που τα σπίτια τους χρειάζονται γενναίες παρεμβάσεις για να ξανακατοικηθούν, κυριαρχεί ακόμη και σήμερα.

Όλοι αναμένουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των αυτοψιών, της κοστολόγησης των ζημιών και του σχεδίου αντιμετώπισης των καταστροφών από πλευράς της πολιτείας, και να περάσουν στο επόμενο βήμα.

Πολλοί εξ αυτών περιμένουν με αγωνία την έναρξη των διαδικασιών έγκρισης άτοκων δανείων ώστε να μπορέσουν να λύσουν το στεγαστικό τους πρόβλημα.

Κάτι που όμως αργεί εκ των πραγμάτων αρκετά.

Όπως είπε στο Trikalanews.gr ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Τάσος Λάππας, ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η αντίστοιχη συζήτηση και οι απαραίτητες διεργασίες μεταξύ των τραπεζών και της πολιτείας.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη δεν έχουμε ούτε καν το προπαρασκευαστικό κομμάτι για το θέμα των άτοκων δανείων που θα δοθούν προφανώς υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις κοκ.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αναμένεται να συμμετέχει στις διαδικασίες στήριξης που θα προκύψουν μέσω τραπεζών.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή