Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τρικαλινός εκ νέου ο «Θεσσαλάρχης» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Σκούπρας ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr o 56χρονός Τρικαλινής καταγωγής, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Σκούπρας τοποθετήθηκε Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, μετά τις τακτικές κρίσεις 2018, που έγιναν στο Σώμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκούπρας που προέρχεται από την τάξη των πτυχιούχων του Σώματος και έχει την ειδικότητα του χημικού, κρίθηκε διατηρητέος στο βαθμό του Αρχιπύραρχου και τοποθετήθηκε στην θέση του «Θεσσαλάρχη», που κατείχε μέχρι πρότινος ο Αχιλλέας Τζουβάρας που προήχθη σε Υποστράτηγο του Σώματος.

Ο κ. Σκούπρας που κατάγεται από το Ζάρκο Τρικάλων, είναι  παντρεμένος με δύο παιδιά, ενώ αναλαμβάνει τα ηνία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας σε μία δύσκολη συγκυρία, όπου παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις, η Πυροσβεστική καλείται να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο της.

Επίσης το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος έκρινε ευδοκίμως τερματίσαντα τον Υποστράτηγο ΠΣ Σεραφείμ Αθανασίου ο οποίος είχε διατελέσει τόσο «Θεσσαλάρχης» του Σώματος όσο και Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή