Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για τις γυναίκες του Φιλαθλητικού Τρικάλων στο τουρνουά της Λάρισας

Στο τελευταίο παιχνίδι της στο τουρνουά της Λάρισας η Γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων παίζοντας αυτή την φορά και χωρίς προπονητή (λόγω σοβαρού λόγου) δεν τα κατάφερε παρά την προσπάθεια των κοριτσιών μας και ηττήθηκε μετά από θρίλερ από την αντίστοιχη των ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ με σκορ 3-2.

Στο 1ο σετ ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε με όρεξη επέβαλε τον ρυθμό του και πήρε το σετ εύκολα με 16-25.

Στο 2ο σετ τα κορίτσια μας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ξέφυγαν στο σκορ. Κάποια χαλάρωση στο τέλος του σετ έφερε την κατάκτησή του από την ομάδα μας με 21-25.

Στο 3ο σετ έκλεισαν οι ασφάλειες. Χαλάρωση; Σιγουριά; Ένα κακό ξεκίνημα που σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να συμμαζευτεί (δεν είχαν από πουθενά βοήθεια μιας και έλειπε ο προπονητής) ανάγκασε την ομάδα μας σε ήττα με 25-9!!!

Το αποτέλεσμα του 3ου σετ επηρέασε πολύ ψυχολογικά τα κορίτσια μας και πλέον το status του αγώνα είχε αλλάξει. Παρ΄ όλα αυτά οι κοριτσάρες μας πάλευαν μόνες τους κι όχι μόνο με τις αντίπαλες και ηττήθηκαν σε αυτό το 4ο σετ με 26-24. Ένα σετ που με λίγη βοήθεια θα το είχαν κατακτήσει και θα είχε λήξει τα παιχνίδι.

Έτσι φτάσαμε στην παράταση. Με την ψυχολογία στο μηδέν ήταν πλέον θέμα διαδικαστικό να τελειώσει το παιχνίδι. Παρ΄ όλα αυτά πάλεψαν και χάσανε το σετ με 15-8 και κατ΄ επέκταση το παιχνίδι με 3-2 σετ.

Σαν συμπέρασμα απ΄όλα αυτά είναι ότι το τουρνουά της Λάρισας, ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τα κορίτσια μας, μπόρεσαν μέσα από αυτό να γνωριστούν γιατί δεν πρέπει να λησμονούμε ότι υπάρχουν πολλές νέες προσθήκες στην ομάδα. Τα δείγματα που έδειξαν είναι εξαιρετικά. Και χρονιά είναι σίγουρο ότι θα μας επιφυλάξει πολλές χαρές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την μαχητικότητά τους και την μεγάλη τους προσπάθεια

Φιλαθλητικός Τρικάλων

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή