Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα οι γυναίκες-Νίκη οι Νεάνιδες του Ασκληπιού

Ήττα και στη δεύτερη αγωνιστική για τις γυναίκες του Ασκληπιού.Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη από την πολύ δυνατή ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων η οποία στοχεύει φέτος την άνοδο και για το σκοπό αυτό έχει προχωρήσει σε ορισμένες πολύ ισχυρές μεταγραφές.

Η ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στα κορίτσια του Ασκληπιού και πήρε ένα σχετικά εύκολο τρίποντο ενώ ο Ασκληπιός θα πρέπει να ανασκουμπωθεί και να κυνηγήσει πλέον τους πρώτους του βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.

Τα σετ 25-16, 25-13, 25-22.

Πρωταθλητές Πεύκων (Ιωαννίδης):Κοτέογλου, Χοτοκουρίδου, Συμεωνίδου, Καραπαλίση(λ), Πανταζή, Τυφλιώτη, Βελίκοβα, Λεωνιδάκη, Κύρκου, Μότσιανου, Γιαννούλη, Ματσαρόκη, Καντούρη, Ιωαννίδου(λ).

ΑΣ Ασκληπιός(Βασίλεβα):Αθανασοπούλου, Βουλγαράκη, Κοτσίρα, Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Τζίκα, Ταρατόρα, Σούλκο, Γεωργίου, Σκέμπη.
 
Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους οι νεάνιδες του Ασκληπιού.Επικράτησαν στο ΔΑΚ Τρικάλων του ΑΨΛ Μεδεών με σκόρ 3-0.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και αυτό έδωσε το δικαίωμα στην προπονήτρια των Τρικάλων να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα αντέδρασε μόνο στο 2ο σετ όταν και προηγήθηκε με 17-19, 18-20 για να το χάσει όμως με 25-20. Τα υπόλοιπα σετ 25-10 και 25-12.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Κωστοπούλου, Μπαντίκου, Σκέμπη, Γεωργίου, Παπαθεοδώρου, Γκιούρκη, Τζίκα, Μαρτη,Σούλκο,Ταρατόρα, Κόκκαλη, Μπρουσιάκη, Αναστασίου.

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ(Παπαδούλης):Γκέντι, Σκόνδρα,Ξενάκη , Μίγκλη, Γκέντι Α., Μπαρτζώκα, Κοκολάκη, Καλιμάνη, Ιερεμία.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή