Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aτύχημα σε αγώνες φόρμουλα γυναικών W Series στο Βέλγιο. Βρέθηκαν στον αέρα τα μονοθέσια…

Ένα σοκαριστικό ατύχημα στην πίστα του Spa στο Βέλγιο κατέγραψε η κάμερα, σε αγώνα φόρμουλα της κατηγορίας W Series (κατηγορία φόρμουλας γυναικών) , όπου τα μονοθέσια… απογειώθηκαν!

Παρά την σφοδρότητα του ατυχήματος δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Οι κατατακτήριες δοκιμές συνεχίστηκαν με νικήτρια την Jamie Chadwick

Μόλις 6 λεπτά μετά το ξεκίνημα των χρονομετρημένων δοκιμών για την πέμπτη διοργάνωση του W Series στην πίστα Spa στο Βέλγιο, ένα σοβαρό ατύχημα έφερε την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Η βροχή είχε ήδη ξεκινήσει όταν στην στροφή Eau Rouge, έγινε ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν έξι μονοθέσια. Αυτά ήταν της: Sarah Moore (Scuderia W, GBR), Ayla Agren (M. Forbes Motorsport, NOR), Belen Garcia (Scuderia W, ESP), Abbie Eaton (Ecurie W, GBR), Beitske Visser (M. Forbes Motorsport, NED) και Fabienne Wohlwend (Bunker Racing, LIE).

Οι έξι γυναίκες οδηγοί μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο της πίστας και μετά από εξετάσεις αφέθηκαν ελεύθερες, με εξαίρεση τις Ayla Agren και Beitske Visser που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για επιπλέον ελέγχους.

ΒΙΝΤΕΟ: 

https://youtu.be/ItNKhHxqVys

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή