Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυγουστιάτικα στο Ελληνόκαστρο για …δροσούλα

Στο Ελληνόκαστρο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου για να …καταγράψει προβλήματα και για να …υποσχεθεί (εκ νέου) λύσεις.

Σύμφωνα με «δελτίο τύπου» του γραφείου προπαγάνδας του Δήμου Τρικκαίων, «ο Δήμαρχος είχε συναντήσεις, συνομιλώντας με τον πρόεδρο Γ. Ιακωβάκη και πολλούς κατοίκους.

Στο πλαίσιο των επαφών και της προσπάθειας ενίσχυσης των αντιδημαρχιών της περιφέρειας, ο κ. Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αχ. Λασπά, άκουσε τα αιτήματα των κατοίκων.

Στο κυρίαρχο ζήτημα τη αγροτικής οδοποιίας καθώς και στο ζήτημα των προσβάσεων στις κτηνοτροφικές μονάδες, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ανέφερε τη χθεσινή υπογραφή σύμβασης με εργολάβο για τα έργα αυτά. Επίσης, ενισχυτικά, τόνισε ότι η αντιδημαρχία συγκεντρώνει αιτήματα για ένταξη παρόμοιων έργων σε νέο πρόγραμμα, σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με παρούσα και την υποψήφια του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» κ. Δημουλά, συζητήθηκαν οι άμεσες παρεμβάσεις που ζητήθηκαν σε κερκίδες στο γήπεδο μπάσκετ και σε μικροπαρεμβάσεις στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Επίσης, προς επίλυση και τα θέματα καθαριότητας με κάδους απορριμμάτων, αλλά και άλλες παρεμβάσεις στην πλατεία του χωριού.

Για το θέμα της ολοκλήρωσης του δρόμου από και προς τον Παλαιόπυργο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε ότι απαιτείται εκπόνηση μελέτης και εξεύρεση χρηματοδότησης, αφού προς το παρόν, οι υπάρχουσες εργολαβίες δεν καλύπτουν το συγκεκριμένο έργο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πάγιο αίτημα των κατοίκων για ανέγερση μνημείου, προς τιμή της Γερμανίδας που έσωσε το χωριό στη διάρκεια της Κατοχής.

Μάλιστα ο κ. Παπαστεργίου ανέλαβε πρωτοβουλία για επαφή με την πρεσβείας της Γερμανίας, προκειμένου αν συζητηθεί το ενδεχόμενο πραγματοποίησης κοινής εκδήλωσης»…

Από το «δελτίο τύπου» γίνεται αντιληπτό πως ο Δήμαρχος δεν άντεξε την …ζέστη της πόλης και πήγε στο Ελληνόκαστρο για …δροσούλα και να …υποσχεθεί (εκ νέου) λύσεις σε προβλήματα που του έχουν τεθεί και …προεκλογικά και ακόμη περιμένουν τις λύσεις αυτές…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή