Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυλαία με μετάλλια

Τρία μετάλλια για τον Χαράλαμπο Δρόσο της ΑΕΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων ΑΒ.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ανατέθηκε στη Περιφέρεια Θεσσαλίας, η διοργάνωση της μεγαλύτερης γιορτής του υγρού στίβου για αθλητές και αθλήτριες γεννημένους τις χρονιές 2004-2005, συγκεντρώνοντας 780 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Σε αυτή την γιορτή η ομάδα της ΑΕΤ συμμετείχε με 2 αθλητές, τους Χαράλαμπο Δρόσο και Χρήστο Ρέντα, στην κατηγορία Παμπαίδων Α.
 
Ο Χαράλαμπος Δρόσος, αγωνίστηκε σε 3 αγωνίσματα, 50m πρόσθιο, 50m πεταλούδα και  100m πεταλούδα και κατάφερε να κατακτήσει  ισάριθμα μετάλλια (αργυρό και 2 χάλκινα αντίστοιχα), πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ, τόσο στους προκριματικούς αγώνες όσο και στους τελικούς.
 
Πέρυσι στην αντίστοιχη  διοργάνωση είχε καταφέρει να μπει σε 2 τελικούς κατακτώντας την 5η θέση, ενώ φέτος η απόδοσή του κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο Χρήστος Ρέντας κολύμπησε για 2η μόλις φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επιτυγχάνοντας ατομικό ρεκόρ στα 100m ελεύθερο, ενώ στα 50m ελεύθερο και  50m πεταλούδα κολύμπησε κοντά στις καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία, παρακαταθήκη για το μέλλον του σε αντίστοιχου επιπέδου διοργανώσεις.

Τους αθλητές στον Βόλο, συνόδευσε ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας Γιώργος Καραΐσκος καθώς και οι οικογένειες τους.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή