Αυτοψία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στην Κρύα Βρύση Καλαμπάκας

Την Κρύα Βρύση Καλαμπάκας επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους Βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τον συντονιστή της Ν.Ε. Τρικάλων Σταύρο Νταούλα και την δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Καλαμπάκας Πέρυ Χαρτοπούλου.

Το κλιμάκιο, αφού επισκέφτηκε τις υποδομές που επλήγησαν από τις κατολισθήσεις, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αθανάσιο Σιούλα, από τον οποίο και ενημερώθηκε σχετικά με τα πρώτα συμπεράσματα από την αυτοψία του ΙΓΜΕ, καθώς και για την επικείμενη διαδικασία κατάρτισης της τεχνικής έκθεσης από το κλιμάκιο του Ινστιτούτου, ώστε να αποτυπωθεί το πλήρες εύρος του κατολισθητικού φαινομένου.

Στη συνέχεια, οι Βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες καθώς και με τον Πρόεδρο του δασικού συνεταιρισμού της Κρύας Βρύσης, ο οποίος τους ενημέρωσε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του συνεταιρισμού, καθώς και για την ανταποδοτική διαχείριση του συνιδιόκτητου δάσους προς όφελος του χωριού.

Στην ευρύτερη συζήτηση που ακολούθησε, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισαν την καθοριστική σημασία της αγροτικής οικονομίας και της διαχείρισης των φυσικών πόρων με όρους κοινωνικής ανταποδοτικότητας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Αναφέρθηκαν επίσης σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην επικείμενη έξοδο από το μνημόνιο σε μερικούς μήνες, καθώς και στα ζητήματα διαφθοράς που απασχόλησαν το δημόσιο βίο όλο το προηγούμενο διάστημα.

Όπως τονίστηκε, οι επισκέψεις στα χωριά του Νομού Τρικάλων θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, στα πλαίσια στης διαρκούς διαβούλευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες, με στόχο την καταγραφή και την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων της καθημερινότητας που τους απασχολούν.
 
ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή