Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πυρά Αβραμόπουλου σε Αλέκο – Θώμο: Αν νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τους ξέρει όπως το 2019 είναι πολύ γελασμένοι

Στο Ράδιο Σταγών μίλησε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων και υποψήφιος Δήμαρχος , Λευτέρης Αβραμόπουλος κάνοντας κάλεσμα στην αυριανή εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» με θέμα «Οι γυναίκες στο προσκήνιο», στην πολιτική, στην κοινωνία, στο επιχειρείν, στην οικογένεια.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Μετεώρων, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, στις αίθουσες του Grand Meteora Hotel, στις 19.30.

«Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα οι γυναίκες στο προσκήνιο. Υπάρχουν πολύ σημαντικές γυναίκες. Για πρώτη φορά μια παράταξη που ασχολείται θα δώσει λόγο φωνή, να τις ακούσουμε. Θέλουμε να δείξουμε την εξέλιξη» τόνισε αρχικά ο κ. Αβραμόπουλος και συνέχισε: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θα συμμετάσχουν και άντρες. Σας περιμένουμε όλους αύριο στις 19:30 στο grand Meteora στο Καστράκι.

Όσον αφορά τα προβλήματα του Δήμου Μετεώρων ο κ. Αβραμόπουλος ήταν λαύρος λέγοντας πως «Εμείς θέλουμε οι δημότες μας να ξέρουν ποιον ψηφίζουν. Θα πρέπει να ξέρει η κοινωνία τι πρεσβεύεις. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην δημοτική αρχή επειδή έταξε. Το μόνο που θα τάξω είναι να παραμείνω άφθαρτος».

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που συμφωνήσαμε στην πρόταση για τις αντικειμενικές αξίες. Θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες προτάσεις. Άκουσα με μεγάλη λύπη τον αντιδήμαρχο. Είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ξέρουν τι πρεσβεύουν και τι κάνουν. Έρχεται ένα θέμα το οποίο χωρίς να μας έχει δώσει κανείς μελέτη θέλουν να το περάσουν άρον άρον.

Ο Σινάνης αν ήταν τα πράγματα καλά θα συνεργαζόταν. Ο Σινάνης δεν το έκανε. Ο Αλέκος είπε Γιώργο προχώρησε το. Το bonus ποιος το πήρε; Ο Θώμος η ο Αλέκος; Ο δήμαρχος που έφερε άρον άρον. Εκεί που πιέστηκε πετάχθηκε ο κ. Θώμος και είπε εγώ τον ήξερα. Εγώ τον έφερα. Τότε σημείωσα σήμερα ντράπηκε και η ντροπή. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο . Δεν εμπιστεύομαι την δημοτική αρχή. Για την αποκομιδή είχα πει θα είναι ένας εργολάβος. Δικαιώθηκα; Οι εκπτώσεις που πετυχαίνει είναι 1%, 2%, 3%

Θα πράξουμε τα νόμιμα για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών μας. Δεν μας έχουν δώσει ακόμη τη μελέτη. Μας είπε ο κ. Γιάνναρος ότι αποτελείται από 200 σελίδες και στα χέρια μας πήραμε 3 σελίδες. Δεν εμπιστευόμαστε την Δημοτική αρχή. Να εμπιστευτούμε τον κ. Θώμο και τον κ. Αλέκο; Δεν είναι ικανοί να τελειώσουν το πάρκο Σινάνη, την ύδρευση;

Πήρε πάνω από 4 εκατομμύρια ο Δήμος. Ο κ. Θώμος δεν είπε τον Σεπτέμβριο ότι θα ξεκινήσει η οδός Τρικάλων. Το έργο των ομβρίων είχα πει δεν θα ξεκινήσει. Δυστυχώς είμαστε πολύ σχετικοί και αυτοί θα αποτελέσουν παρελθόν. Αν νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τους ξέρει όπως το 2019 είναι πολύ γελασμένοι.

Οι περιλήψεις είναι για τα μικρά παιδάκια για να τις παίρνουν στο σπίτι και να λένε παραμυθάκια. Ηθικά και μόνο ο κ Αλέκος έπρεπε να ενημερώσει το σώμα. Επειδή πιεζόταν είδαμε να φέρνει το θέμα άρον άρον . Θα καταθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να αποτρέψουμε την συγκεκριμένη διαδικασία».

Όσο αφορά το γηπεδικό σημείωσε πως «Το μπάχαλο είναι δημιούργημα της ποιότητας του Δήμου . Γίνονται συναντήσεις, γίνονται συζητήσεις από τις 2 Αυγούστου. Δεν μας ενημερώνει κανείς. Ο κ. Δήμαρχος δεν μπορεί να δώσει λύση.

Δυστυχώς για τους συνδημότες μας δεν είμαστε εμείς δημοτική αρχή. Άλλο ζητάει ο Άθλος και η δημοτική αρχή λέει όχι να τους δώσουμε άδεια στη Διάβα που εκεί φιλοξενείται και άλλη ομάδα.

Ψηφίσαμε την απόφαση της αθλητικής επιτροπής. Στο δεύτερο σκέλος είπαμε παρών γιατί στη Διάβα παίζει η Κρύα Βρύση. Ρίξανε χρήματα».

Ράδιο Σταγών Ράδιο Σταγών · Λευτέρης Αβραμόπουλος
TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή