Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αβραμόπουλος: Ο κόσμος διψάει για μια νέα αλλαγή στο Δήμο Μετεώρων

Στο ράδιο Σταγών μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συγκέντρωση ,τους συνεργάτες του ,τους δημοτικούς συμβούλους ,νέους υποψήφιους και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουν από την αρχή.

“Ήταν μια συγκινητική και πέρα από κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου. Εγώ ο ίδιος αιφνιδιάστηκα . Πάνω από 1500 άνθρωποι να βλέπεις να έρχονται σε δύσκολες καιρικές συνθήκες
Μας γεμίζει δύναμη και ευθύνη γιατί καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμάς και πρέπει να ανταποκριθούμε για το κοινό καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας.

Βρέθηκαν πάρα πολλές γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας. Πετύχαμε εξ’ αρχής τον στόχο που είχαμε θέσει. Να ενώσουμε και να εμπνεύσουμε. Έτσι θα προχωρήσουμε προς τις εκλογές. Με ενότητα και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Με χαροποίησε που είδα πολλά νέα παιδιά νέους ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είναι πολύ σημαντικό είναι πολύ ελπιδοφόρο.

Παιδιά με σπουδές, με παραστάσεις από άλλες πόλεις , παιδιά από το εξωτερικό που επιστρέφουν που συστρατεύονται μαζί μας σε ένα καλό αγώνα για την Καλαμπάκα. Βάζουμε τέλος στην εσωστρέφεια και δεν θα ακολουθήσουμε την δημοτική αρχή Αλέκου σε μικρότητες και τσακωμούς.

Αποδείχθηκε ότι ο κόσμος διψάει για μια νέα αλλαγή στο δήμο μας μια επανεκκίνηση για να χρησιμοποιήσω και το σλογκαν του καλού μου φίλου του Δημήτρη Παπαστεργίου που χρησιμοποιούσε στις εκλογές του και με βάση αυτή τη λογική θα προχωρήσουμε. Ερχόμαστε να τα αλλάξουμε όλα και να δώσουμε στον τόπο μας αυτό που του αξίζει.

Για εμάς το πολύ σημαντικό ήταν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν στην πολύ σημαντική εκδήλωση αλλά πάνω από όλους ο περιφερειάρχης μας, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και όλοι η περιφέρεια και η αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας ήταν στην εκδήλωση μας. Με αυτούς τους ανθρώπους καλουμαστε να συνεργαστούμε για να πετύχουμε τα επόμενα χρόνια και να φέρουμε τον δήμο μας στην κορυφή της Ελλάδας. Τα Μετεωρα είναι ένα δυνατό brand name το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να προχωρήσουμε με αξιώσεις στο μέλλον

Έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό. Η επόμενη εκδήλωση μας θα εξαρτηθεί από τις Εθνικές εκλογές. Το πιο σημαντικό είναι ότι την Πέμπτη το βράδυ μίλησε ο κυρίαρχος λαός. Αυτή η εντολή του κόσμου μας γεμίζει ευθύνη για την επόμενη μέρα. Είδαμε κόσμο που μας αγκάλιασε, που θα συστρατευθεί μαζί μας γιατί όλοι πιστεύουμε ότι το μέλλον του τόπου μας είναι στα χέρια μας χωρίς κόμματα , χρώματα και πολιτικές παραστάσεις και όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο. Ο κόσμος έχει νου και κρίση καταλαβαίνει ποια παράταξη σε επίπεδο δήμου δείχνει το στίγμα της και το τι θέλει να κάνει. Σεμνά και ταπεινά συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Έχουμε δρόμο και πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από αρχές του έτους θα υπάρχουν ανακοινώσεις με ανθρώπους που θα συστρατευθούν μαζί μας. Συνεχίζουμε δυνατα και έντιμα τον καθαρό αγώνα μας προς τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.
Ότι και να πούμε εμείς θα μειώσουμε αυτό που έγινε. Θα αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Έχουμε δέκα μήνες θα συνεχίσουμε με θέσεις με προτάσεις και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου , τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και από τα νέα παιδιά που κάνουμε μια υγιής ομάδα.

Τέλος ευχαρίστησε το Α.Τ. Καλαμπάκας που ξεμπλόκαρε το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Καστράκι.
“Αν δεν ερχόντουσαν θα ήμασταν ακόμη εκει’. Ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσαν φίλοι μας να φτάσουν στον χώρο της εκδήλωσης”.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή