Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αβραμόπουλος σε Αλέκο: Εξαπατήσατε τους συμπολίτες μας

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν απόψε το βράδυ στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο να εκτοξεύει πυρά εναντίον του δημάρχου και την φράση “εξαπατήσατε τους συμπολίτες μας” να μην έχει επί της ουσίας απάντηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος κ..Αβραμόπουλος έβγαλε πολλές φορές εκτός ευατού τον δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο ενώ το ίδιο συνέβη και με τον αντιδήμαρχο κ. Λύπα για χρήση αυτοκινήτου του Δήμου σε ώρες μη υπηρεσιακές (σ.σ ο τελευταίος φώναζε έντονα πως δεν τον προστατεύει ο πρόεδρος του συμβουλίου και το όλο σκηνικό ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο).

Βέβαια το τι θα ακολουθούσε φάνηκε με το καλημέρα όταν και ο κ. Αβραμόπουλος και η ομάδα του αποχώρησαν από την οικονομική επιτροπή καθώς η δημοτική αρχή έδωσε ανάθεση 12ετους διάρκειας σε εργολάβο και αφορούσε την αντικατάσταση λαμπτήρων.

«Τώρα αντιλήφθηκε ο κ. Θώμος μετά από 3.5 χρόνια που σπατάλησαν πάνω από 600.000 – 700.000 ευρώ σε ένα εκλεκτό εργολάβο, πως το δίκτυο φωτισμού είναι σε μαύρο χάλι” αναρωτήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων.

Nα σημειωθεί επίσης πως για το συγκεκριμένο θέμα της οικονομικής επιτροπής που αφορούσε τον Δημοτικό ηλεκτροφωτισμό αποχώρησε από το ΔΣ και ο Παπαμιχαήλ.

Εκεί που έγινε όμως ο κακός χαμός ήταν για την χρήση του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας που η αλήθεια είναι ότι ο δήμος και προσωπικά ο κ. Αλέκος παρουσιάστηκε ανήμπορος να δώσει τη λύση.

Κατά την συζήτηση αποχώρησε δυσαρεστημένος ο νεοσύστατος σύλλογος Άθλος, καθώς το σώμα ενέκρινε τα πρακτικά της Αθλητικής Επιτροπής, η οποία έχει απορρίψει τη χορήγηση άδειας χρήσης του δημοτικού σταδίου από τον νεοσύστατο σύλλογο.

Για το θέμα των πρακτικών της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Μετεώρων ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου είπε ότι αρμόδιο όργανο για τη χρήση των εγκαταστάσεων είναι το δημοτικό συμβούλιο. Αναφέρθηκε στο αίτημα του “Άθλου” που απορρίφθηκε, σημειώνοντας ότι υπάρχει εκκρεμότητα για την εγγραφή του στην ΕΠΣ Τρικάλων.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Αβραμόπουλος ήταν λαύρος λέγοντας ότι όταν συμφέρει τη δημοτική Αρχή αρμόδιο είναι το δημοτικό συμβούλιο, και όταν δεν τον συμφέρει, λαμβάνει πολύ σοβαρές αποφάσεις η Οικονομική Επιτροπή.

“Λέτε ότι θα δώσετε εσείς λύση, δώστε την”, παρενέβη ο κ. Αλέκος.

“Παραιτηθείτε και θα δώσω τη λύση”, είπε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο Δήμαρχος κάλεσε στο σημείο αυτό το σώμα να αποφασίσει αν θα τον εξουσιοδοτήσει για να χορηγήσει βεβαίωση στον Άθλο ή όχι…

“Ακόμη ένα θέμα που ο Δήμαρχος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων”, σημείωσε στην παρέμβασή του ο κ. Αβραμόπουλος. “Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι δημιούργημα δικό σας, κύριε Δήμαρχε. Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να λέω και όχι..”

“Σε όλους ναι λες”, παρενέβη ο κ. Αλέκος.

“Δεν θα συνεχίσω να οδηγούμαι από εσάς στο επίπεδο του δημοσίου διαλόγου που επιλέγετε. Κάντε πρόταση. Όχι τη μπάλα στην εξέδρα. Δεν γίνεται με ναι σε όλους. “Έχουμε παίξει και έχουμε ιδρώσει τη φανέλα του ΑΣ Μετέωρα. Δεν έπρεπε να αφήσετε να φτάσει το θέμα σε αυτό το σημείο. Το στάδιο ανήκει στα Μετέωρα. Φτάνουμε στο σημείο δυστυχώς να πούμε σε παιδιά και γονείς που βρίσκονται εδώ και τέσσερις μήνες στο γήπεδο να βγουν έξω. Αν θέλει ο Δήμαρχος να δώσει τη βεβαίωση, να τη δώσει”, είπε ο κ. Αβραμόπουλος. “Εκφράζω τη δική μου άποψη και οι σύμβουλοί μου μπορούν να ψηφίσουν ό,τι θέλουν”, σημείωσε.

Μετά και από άλλες τοποθετήσεις το θέμα πήγε σε ψηφοφορία με την επιτροπή να μην δίνει τελικά την άδεια για την χρησιμοποίηση του σταδίου από τον Άθλο ενώ ούτε ο ΣΚΑΜ δεν θα έχει αποκλειστικές ώρες στο ταρτάν το οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθεί από πολίτες και μαθητές.

Δείτε στο 1:00:00 την μάχη που έγινε για το Βασίλης Καρακίτσιος

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή