​Χάρης Θεοχάρης: Κάποιοι το 2015 μπέρδεψαν τα νεροπίστολά τους με οπλοπολυβόλα

Ως «ένα θετικό βήμα», χαρακτήρισε την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις  και επισημαίνοντας ότι «δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αν είχαμε όμως κλείσει τον Δεκέμβριο την αξιολόγηση, προφανώς θα είχαμε πάρει και το QE  και θα μπορούσαμε να μειώσουμε τα επιτόκια που πληρώνει τώρα ο Ελληνικός λαός» και πρόσθεσε «αν αυτό είναι το πρώτο βήμα προς ένα μακρύ δρόμο που θα μας βγάλει από την επιτροπεία, προφανώς είναι θετικό και αξίζει κατά κάποιο τρόπο να πληρώσουμε κάτι παραπάνω».

Περιγράφοντας τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, υπογράμμισε ότι «στόχος πρέπει να είναι η Ελλάδα να βγει  ΄΄καθαρά΄΄ στις αγορές τον Αύγουστο του 2018. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η επόμενη αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε έναν μήνα και  πρέπει να κλείσουμε τον επόμενο χρόνο άλλες 3 αξιολογήσεις ώστε να δημιουργείται θετικό κλίμα και αμέσως μετά να βγαίνουμε στις αγορές. Την  ώρα που το οικονομικό επιτελείο θα ετοιμάζεται για τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, την ίδια ώρα θα πρέπει να κλείνει τα ανοικτά μέτωπα και τις επόμενες αξιολογήσεις».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αντικατάστασης του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση, υπογράμμισε ότι  «είναι τόσο ανοικτό ως ενδεχόμενο ώστε να αναγκαστεί  ο Πάνος Καμμένος να βγει στο ραδιόφωνο και να  ΄΄απειλήσει΄΄ τον κ. Τσίπρα, όπως έκανε και πρόσφατα που ουσιαστικά απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό του επισήμανε ότι η δική του απομάκρυνση από την κυβέρνηση, θα σηματοδοτήσει και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2015 που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, είπε χαρακτηριστικά ότι «το πρόβλημα της χώρας ήταν ότι άνθρωποι που βρίσκονταν ακόμα στην προεφηβική ηλικία μπέρδεψαν τα νεροπίστολά τους με οπλοπολυβόλα. Όταν κατήγγειλα ότι ετοιμάζουν σχέδιο δραχμής με απείλησε με Εισαγγελέα η κ. Φωτίου μέσα από την Βουλή. Το ίδιο βράδυ ο κ. Κατρούγκαλος σε τηλεοπτικό πάνελ ρωτούσε κοροϊδευτικά αν τυπώνουμε δραχμή. Τώρα αποδεικνύεται ότι όλοι γνώριζαν. Όταν μιλάμε για ανθρώπους που λένε τα ψέματα τόσο ανερυθρίαστα, δεν αξίζει να είναι συνέταιροί σου ούτε σε ένα περίπτερο, όχι να κυβερνούν τη χώρα».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή