Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Χειροπέδες για 18 άτομα

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν 1.444 άτομα, 1.292 οχήματα.

Συνελήφθησαν 18 άτομα και συγκεκριμένα, 7 άτομα (5 Έλληνες και 2 Αλβανοί) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 Έλληνες για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, 3 Έλληνες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, 2 Έλληνες για ηχορύπανση κατά την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, 2 Αλλοδαποί (Αλβανός και υπήκοος Μπανγκλαντές) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και 2 Έλληνες για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Βεβαιώθηκαν 420 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 413 του Κ.Ο.Κ. (2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για αντικανονικούς ελιγμούς, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 10 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 21 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 11 για ΚΤΕΟ, 83 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 4 για φθαρμένα ελαστικά,  1 για διαφημιστικές πινακίδες, 11 για μέθη και 267 λοιπές παραβάσεις), 3 του Νόμου περί ναρκωτικών, 2 του Νόμου περί Αλλοδαπών και 2 υγειονομικής διάταξης.

Κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς και ναρκωτικών χαπιών. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή