Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χέρι» βοηθείας από την ΚΕΝΑΚΑΠ στην ΔΕΥΑ Τρικάλων

Στόχος της ΔΕΥΑΤ ο σχεδιασμός, ανάπτυξη και λειτουργία συστήματος τηλεμετρίας των αντλιοστασίων λυμάτων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στα γραφεία της ΔΕΥΑ Τρικάλων υπογράφηκε σύμβαση με την ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ με αντικείμενο τον «σχεδιασμό, ανάπτυξη και λειτουργία συστήματος τηλεμετρίας των αντλιοστασίων λυμάτων της ΔΕΥΑ Τρικάλων»,

Ειδικότερα η υπηρεσία θα περιλαμβάνει τις εξής επιμέρους δράσεις:

1. Σχεδιασμός, ανάπτυξη κι εφαρμογή κατάλληλου λογισμικού (software) για τον εξ αποστάσεως έλεγχο, με τη χρήση τηλεμετρίας, των αντλιοστασίων λυμάτων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του δικτύου αποχέτευσης της πόλης των Τρικάλων.

2. Παραμετροποίηση του απαιτούμενου εξοπλισμού (πίνακες, modems, αισθητήρες, ελεγκτές, κ.λπ.).

3. Παραμετροποίηση του υφιστάμενου λογισμικού (hardware), έτσι ώστε να είναι άμεσα αξιοποιήσιμη η πληροφορία που θα δίνεται μέσω τηλεμετρίας και θα επεξεργάζεται το λογισμικό που θα έχει αναπτυχθεί.

4. Λειτουργική διασύνδεση με την πλατφόρμα του SmarTrikala, με κατάλληλο interface, έτσι ώστε το υπό ανάπτυξη σύστημα να ενταχθεί στη συνολική ψηφιακή λειτουργία της πόλης, που σαν στόχο έχει την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, με παράλληλη εξοικονόμηση πόρων (κεφαλαίου και ανθρωπίνων).

Την σύμβαση που υπέγραψαν από πλευράς ΔΕΥΑΤ ο Πρόεδρος Τάκης Παζαίτης και από την ΚΕΝΑΚΑΠ ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης έχει χρηματική επιβάρυνση για την ΔΕΥΑΤ ύψους 14.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή