Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Χιπ χοπ και cheerleader της χρονιάς στα Τρίκαλα

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του αγωνιστικού χιπ χοπ και του τσιρλίντινγκ βρέθηκαν στα Τρίκαλα για το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading, με περισσότερες από 300 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αθλητές και αθλήτριες από 7 έως 21 ετών,να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γυμναστήριο των Τρικάλων.

Ο σύλλογος με την μεγαλύτερη συγκομιδή κυπέλλων αναδείχθηκαν οι Αμαζόνες Βάρης-Ηλιούπολης, κατακτώντας 9 πρώτες θέσεις, με τις Νηρηίδες Θεσσαλονίκης να ακολουθούν με 4 κύπελλα και τις Αποσπερίδες Νέας Σμύρνης με 3, η οποίες όμως ανέδειξαν cheerleaderτης χρονιάς στην κατηγορία senior την Μανιάτη Παναγιώτα-Νίκη, ενώ στην κατηγορία Junior την πρώτη θέση πήρε η Δελόγλου Χρύσα από τις Αμαζόνες.

Οι Κυπελλούχοι των ηλικιακών κατηγοριών Senior και Junior στα ζευγάρια πήραν εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ζευγαριών Cheerleading, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 28 με 30 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, την Αγία Πετρούπολη.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρέλαση όλων των συμμετεχόντων που πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Τρικάλων, με κορύφωση την διεξαγωγή Cheer Flash Mob χορογραφίας και πάρτι στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή