Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στον Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος»

Σε ένα όμορφο σκηνικό που αρμόζει στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στα γραφεία του Συλλόγου Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος».

Εν όψει και της επικείμενης έναρξης του Ιερού Δωδεκαημέρου, θέλησαν με συμπαραστάτες τα μέλη και τους φίλους τους να περάσουν στιγμές πολύτιμες και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν χρόνια.. Όλα κινούνταν σε γιορτινούς ρυθμούς που αποτυπώθηκαν στην λιτή διακόσμηση της αίθουσας, τον στολισμό του δέντρου από τους μικρούς φίλους, τη μουσική που έδενε αρμονικά, τα παραδοσιακά εδέσματα που έντυναν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και με τελικό προορισμό την προβολή παιδικής ταινίας, με απώτερο σκοπό ένα ταξίδι στο μαγικό χώρο της φαντασίας.

Τα γραφεία του Συλλόγου Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος»βρίσκονται στα Άνω Λιόσια του Δήμου Φυλής (Δελφών & Αμφίκλειας – περιοχή Δροσούπολη, «κόκκινη πλατεία») και τα χορευτικά τμήματα λειτουργούν, το μεγάλο τμήμα κάθε Σάββατο 5 με 7 μ.μ. και το μικρό τμήμα κάθε Κυριακή 11 με 12 π.μ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή