«Χρυσή Αυγή» Τρικάλων: Εμπρός για νέα εθνεγερσία

197 χρόνια συμπληρώνονται από την απόφαση των προγόνων μας να εγερθούν εναντίον του "προαιώνιου εχθρού του Γένους", και να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα για την Εθνική ολοκλήρωση.

197 χρόνια μετά, και το Έθνος μας βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις και προκλήσεις. Η επί δεκαετίες καλλιέργεια ενός Εθνομηδενιστικού "συστήματος" χειραγώγησης του λαού μας, οι άφρονες οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές, που οδήγησαν σε αδιέξοδα και παρακμή, μας έχουν φέρει μπροστά στο χείλος του γκρεμού.

Οι συνεχείς υποχωρήσεις σε κάθε Εθνικό μας θέμα, οδήγησαν τόσο τους Τούρκους, αλλά και όσο τους υπόλοιπους "γείτονες" μας, σε διεκδικήσεις σε βάρος μας. Διεκδικούν τα πάντα. Εδάφη, ονόματα, Οικονομικές ζώνες, θάλασσα και ουρανό.

Ένα αδύναμο, και ανίκανο πολιτικό κατεστημένο αρνείται να δει την πραγματικότητα κατάματα. Και ποντάρει στους ξένους. Κανένας ξένος δεν θα μας "σώσει". Όλοι τους θα κοιτάξουν τα δικά τους "συμφέροντα".

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί τον λαό μας να σηκώσει ψηλά το κεφάλι. Να εμπνευστεί από την ανδρεία και την παλληκαριά των ηρώων του 1821, να εμπνευστεί από τις αξίες και τα ιδανικά εκείνης της Εθνεγερσίας. Να απομονώσει κάθε Εθνομηδενιστική φωνή, να βάλει στο περιθώριο όλους αυτούς που με τις πράξεις τους έφτασαν στο σημείο σήμερα να κινδυνεύει η εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι μπροστά σε κάθε Εθνικό και κοινωνικό αγώνα. Και θα λέει πάντα την αλήθεια. Όσο και αν αυτή η αλήθεια πονάει το άβουλο και ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή