Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χρυσή Αυγή» Τρικάλων: Ο… «ανεπιθύμητος» και οι καλοδεχούμενοι

Η (αναμενόμενη) απάντηση της «Χρυσής Αυγής» Τρικάλων στις ανακοινώσεις και τα …ψηφίσματα κατά της έλευσης στα Τρίκαλα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, η «Χρυσή Αυγή» Τρικάλων, όπως είχε προαναγγείλλει απαντά σε όσους είχαν χαρτακτκηρίσει «ανεπιθύμητο» στην πόλη των Τρικάλων τον Γ. Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» Νίκο Μιχαλολιάκο.

Στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Επί μια εβδομάδα, στην πόλη μας ακούγονταν απίθανα πράγματα, λόγω της έλευσης του Αρχηγού της ΄΄Χρυσής Αυγής΄΄. Δεν προβήκαμε σε καμιά ανακοίνωση, για να μην γίνουμε συμμέτοχοι στο "πολεμικό" κλίμα που επιχειρούνταν, αλλά και επειδή ήμασταν σίγουροι ότι στο τέλος θα φαίνονταν ποιοι είναι οι ακραίοι.

Σε πείσμα όλων τελικά, η εκδήλωσή μας έγινε. Και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού η αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά.

Θα σταθούμε όμως σε όσα συνέβησαν πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της εκδήλωσής μας. Η ΄΄Χρυσή Αυγή»  (αρέσει δεν αρέσει αυτό) είναι  η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα. Την στηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, όπως το ίδιο συμβαίνει και στα Τρίκαλα, όπου απολαμβάνει της στήριξης χιλιάδων ανθρώπων. Ο κ. Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης κήρυξαν ανεπιθύμητο τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Προφανώς ο κ. Δήμαρχος (γιατί αυτός και η παράταξή του διοικεί τον Δήμο) δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι Δήμαρχος όλων των κατοίκων αυτής της πόλης, ασχέτως του τι ψηφίζουν, και το τι πιστεύουν. Κηρύσσοντας λοιπόν ανεπιθύμητο τον Αρχηγό της ΄΄Χρυσής Αυγής΄΄ , αυτομάτως κηρύσσει ανεπιθύμητους και τους χιλιάδες πολίτες της πόλης που τον στηρίζουν. Ξεκινήστε λοιπόν κ. Δήμαρχε να κόβετε το νερό, να διακόπτετε την παροχή του δημοτικού φωτισμού, να μην μαζεύετε τα σκουπίδια από όσους στηρίζουν την ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄. Ζητείστε πιστοποιητικό φρονημάτων στα ΚΕΠ, για όσους τα επισκέπτονται και  είναι ΄΄Χρυσαυγίτες΄΄ και μην τους εξυπηρετείτε. Μην είστε τόσο "χαλαρός", μπορείτε και καλύτερα. Αν έχετε απορίες, οι αριστεριστές και αριστεροί, του δημοτικού συμβουλίου, μπορούν να σας δώσουν πολύτιμη "βοήθεια", και "έξυπνες ιδέες". Για παράδειγμα να εξοριστούν όσοι είναι με την ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ από την πόλη σε κάποιο γκούλαγκ. Εμείς από την πλευρά μας, το μόνο που θα κάνουμε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το να συμμετάσχουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές με αυτόνομο ψηφοδέλτιο, για να δούμε από κοντά το πόσο "ανεπιθύμητοι" είμαστε.
 
Ψήφισμα επίσης εξέδωσε το προεδρείο των δασκάλων και νηπιαγωγών. Οι άνθρωποι που (υποτίθεται) πως είναι υπέρ της καταπράυνσης των πολιτικών παθών και της ηρεμίας. Ευχόμαστε στον πρόεδρο του συλλόγου, μετά από αυτό το "ψήφισμα", πως, αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, να "εκτιμηθεί" η στάση του, και να τοποθετηθεί στη θέση του διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πάντως να γνωρίζει ο πρόεδρος του συλλόγου, πως υπάρχει "διαρροή" συναδέλφων του προς την πλευρά μας. Να του πούμε επίσης, πως, θα ξανά έρθει ο αρχηγός της ΄΄Χρυσής Αυγής΄΄  στην πόλη, οπότε να ετοιμάζεται για νέα "ψηφίσματα". Τέλος, το προεδρείο των δασκάλων και εκπαιδευτικών να μην "ξεχνά" , πως τον μισθό τους τον πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, οι οποίοι σε ποσοστό 7%τυγχάνουν και ΄΄Χρυσαυγίτες΄΄. Περιμένουμε λοιπόν από το εν λόγω προεδρείο, να ζητήσει την μείωση των απολαβών των δασκάλων κατά 7%. Αν δεν το κάνουν σημαίνει πως  "καταδέχονται" να τους πληρώνουν τον μισθό και "φασίστες" φορολογούμενοι. Πιστεύουμε να επιδείξουν την σχετική "ευαισθησία".
Θα σταθούμε και στην Ένωση Συντακτών Κεντρικής Ελλάδος που εκτός του "αναλόγου" ψηφίσματος, εξέδωσε και "απαγορευτικό" για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσής μας. Πόσο "άσχετος" ήταν ο Ι. Μάγερ, όταν έγραφε πως η "Δημοσίευση είναι ψυχή της δικαιοσύνης". Δεν είχε την "τύχη" να μελετήσει τα άπαντα του Λένιν, και τις "τακτικές" του Στάλιν, η να "θαυμάσει" το προεδρείο της Ενώσεως Συντακτών, να παραδίδει μαθήματα "πλουραλισμού"  και "αντικειμενικότητας" . Εκεί  θα καταλάβαινε την "αλήθεια". Ψιλά γράμματα αυτά για την ένωση συντακτών. ¨Όπως ψιλά γράμματα είναι για αυτήν,  και το γεγονός πως τοπικοί δημοσιογράφοι δηλώνουν "ζωντανά" πως απειλούνται με επίθεση και "σπάσιμο" αν μιλήσουν εκπρόσωποι, η ο Αρχηγός της ΄΄Χρυσής Αυγής΄΄ στο μέσο τους. Η απειλή σε βάρος συναδέλφων τους περνά "απαρατήρητη". Και ύστερα υπάρχουν απορίες γιατί "μαραζώνει" ο επαρχιακός τύπος κάθε μορφής. Δεν είναι η μόνο η οικονομική κρίση κύριοι. Καταλάβετε το αυτό.

Τέλος υπήρχαν και οι τοπικοί "κομισάριοι", και "ερυθροφρουροί", οι κάθε είδους, "αυτοδιαχειριζόμενοι", "συνελεύσεις", και "συλλογικότητες", και άλλα τέτοια "όμορφα" που στις ανακοινώσεις τους έκαναν διαγωνισμό για το ποιος θα μας τσακίσει πιο πολύ, και στις πορείες τους με αληθινή άμιλλα, μέσω των συνθημάτων τους, διαγωνίζονταν για με το ποιος θα μας κρεμάσει πιο άγρια, και σε ποια βαθειά πηγάδα θα μας ρίξουν.

Όχι αυτά δεν είναι προτροπή σε βία, δεν είναι προτροπή σε θάνατο ανθρώπων, και ο κ. Δήμαρχος μάλλον θα αισθάνεται υπέροχα που  παραχωρεί σε όλους αυτούς τους "ευπατρίδες", δημοτικούς χώρους για να πραγματοποιούν σε ετήσια βάση τα "φεστιβάλ" τους. Όσο για τους κατοίκους αυτής της πόλης, είχαν την "ευκαιρία" να δουν από κοντά, το πως ακριβώς "γίνεται" το σπάσιμο ΑΤΜ και τζαμαριών, και να "απολαύσουν" από κοντά εισαγόμενους (στην πλειοψηφία τους) κουκουλοφόρους, και το "έργο" τους. Και "φυσικά", κανείς δεν θα αναζητήσει ευθύνες για τα όσα συνέβησαν στους διοργανωτές αυτών των "δράσεων". Μπράβο σας κ. Δήμαρχε. Πάντως δεν γίνεται να μην πούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε το γεγονός, πως τους "αντιφασίστες" δεν τους αγγίζει η οικονομική κρίση. Χιλιάδες αφίσες τυπώθηκαν, χιλιάδες φέιγ-βολάν πετάχτηκαν, λεωφορεία μισθώθηκαν, τεράστια πανό αναρτήθηκαν. Όσο για την ρύπανση της πόλης; Ψιλά γράμματα επίσης. Κανένας φουκαράς επιχειρηματίας μόνο μην κολλήσει αφίσες για την επιχείρησή του. Εκεί ο πέλεκυς θα είναι αυστηρός. ¨Όσο για την αισθητική αυτών των αφισών; Θα χαρακτηρίζονταν άνετα "κοπρολαγνική". Αναμενόμενο.

Κλείνοντας, δηλώνουμε, πως θα συνεχίσουμε τον νόμιμο και δίκαιο αγώνα μας, με κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο,  καθότι τα καλύτερα έρχονται, αφού όπως αποδείχτηκε, πλέον υπάρχουν δυο κόμματα στην Ελλάδα: Η ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄, και όλοι οι υπόλοιποι.

Ζητούμε τέλος συγγνώμη από τους κατοίκους της πόλης, που η ζωή τους αναστατώθηκε εξαιτίας της εκδήλωσής μας, αλλά δεν φταίμε εμείς για αυτό, όπως φάνηκε περίτρανα, όπως επίσης ζητούμε συγγνώμη και από τους απλούς αστυνομικούς, που αντί να εκτελούν άλλα αστυνομικά καθήκοντα, η να είναι στο σπίτι τους και με τις οικογένειες τους Σαββατόβραδο, υποχρεώθηκαν να παίζουν κλεφτοπόλεμο με τους κάθε λογής κουκουλοφόρους, που  το Δημοτικό συμβούλιο προφανώς θεωρεί "καλοδεχούμενους"».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή