Άρθρα – Απόψεις

«Χρυσή Αυγή» Τρικάλων: Οι «έξυπνες» πόλεις «έξυπνα» εποικίζονται

7 Sep 2017

Άρχισε, όπως μαθαίνουμε από σχετικό δελτίου τύπου της Δημοτικής Αρχής, η εγκατάσταση των πρώτων λαθρομεταναστών σε σπίτια της πόλης μας.

Άρχισε, όπως μαθαίνουμε από σχετικό δελτίου τύπου της Δημοτικής Αρχής, η εγκατάσταση των πρώτων λαθρομεταναστών σε σπίτια της πόλης μας.

"Χωρίς κανένα πρόβλημα" όπως επισημαίνεται (για να μην ανησυχούμε), σύντομα δε, θα συνεχιστεί και σε άλλα σπίτια η "εγκατάσταση".

Ο "εποικισμός" της πατρίδας μας καλά κρατεί, και κανένα δεν ενδιαφέρει ο Έλληνας πολίτης. Αλήθεια, ποιο το ενδιαφέρον του Δήμου για τους συμπολίτες μας, που έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο; Ποιο το ενδιαφέρον του Δήμου και της Πολιτείας στους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα του σπιτιού τους; Ποιο το ενδιαφέρον του Δήμου για τις συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών μας που δοκιμάζονται;

Αλλά για την κυβέρνηση δεν υπάρχει πλέον "ανθρωπιστική κρίση". Ανθρωπιστική κρίση, που τόσο επικαλούνταν και οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Προφανώς για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ, η κρίση τελείωσε, και την άποψη αυτή των κυβερνητικών, συμμερίζεται και η Δημοτική αρχή της πόλης, αφού κανένα ενδιαφέρον δεν έχει δείξει, για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Και αλήθεια, τι θα συμβεί όταν τελειώσουν τα χρήματα από τα διάφορα "προγράμματα" διεθνών οργανισμών που αφορούν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε σπίτια;

Τι θα συμβεί τότε; Αυτά είναι "λεπτομέρειες" και για την κεντρική εξουσία, και για την τοπική, που πιασμένες πλέον χέρι-χέρι, αδιαφορούν για τον Έλληνα πολίτη. Ναι αυτόν τον Έλληνα πολίτη, που του κόβουν το ρεύμα, αυτόν τον Έλληνα πολίτη, που σέρνεται σε ουρές στις αποθήκες του ΟΣΕ, για να πάρει λίγα τρόφιμα, και το "αστρονομικό" ποσό (κατά μέσο όρο) των 200 ευρώ, από το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για αυτόν το Έλληνα πολίτη που στενάζει από την βαριά φορολογία, την ανεργία, την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του. Η απώλεια της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη δεν έχει πλέον καμιά σημασία, για όλους αυτούς, που με περισσή ευκολία, εκδίδουν "πανηγυρικά" δελτία τύπου, λες και η όλη κατάσταση που δημιουργείται είναι για καλό. Κλείνοντας θα λέγαμε στην Δημοτική αρχή, να πει και καμιά κουβέντα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και για τους Έλληνες κατοίκους αυτής της πόλης.

Όχι ότι θα το κάνει, αλλά απλά λέμε. Όσο για εμάς, θα συνεχίσουμε τον μοναχικό μας αγώνα, ενάντια στην πολιτική ορθότητα, και στις πολιτικές του Εθνομηδενισμού, με στόχο ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Και επίσημα στην ΑΕΛ Κ15 οι Ντίμπρα και Αρκουμάνης από τον Αίαντα Τρικάλων

Οι Ντίμπρα και Αρκουμάνης μεταγράφηκαν από τον Αίαντα Τρικάλων στην ΑΕΛ Κ15 και θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Superleague 1.

Read More


Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται στο Gov.gr Wallet

Οι πολίτες σύντομα θα έχουν άμεση πρόσβαση στον Προσωπικό Αριθμό τους μέσω του Gov.gr Wallet, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

Read More


ΘΥΜΑΡΙ: Το “Οικόσημο” των νησιών μας

Το θυμάρι ξεχωρίζει ως αρωματικό φυτό και οικόσημο των νησιών του Αιγαίου, χαρίζοντας άρωμα, εικόνες και εμπειρίες που συντροφεύουν κάθε…

Read More


Θανάσης Αλεξίου: Σήμερα η κηδεία του 62χρονου δασκάλου και επιχειρηματία

Σήμερα η κηδεία του Θανάση Αλεξίου, δασκάλου και επιχειρηματία των Τρικάλων, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Read More


Το πρόγραμμα των ΚΑΜ σε Τρίκαλα και Καρδίτσα 8-14 Σεπτεμβρίου

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Θεσσαλία για το διάστημα 8-14 Σεπτεμβρίου 2025 σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Read More


Σαρωτική δράση της ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας τον Αύγουστο με 468 συλλήψεις

Η ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας συνέλαβε 468 άτομα τον Αύγουστο, εξιχνίασε σημαντικές υποθέσεις και κατέσχεσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και όπλων, παρουσιάζοντας πλούσια…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.