«Χρυσή Αυγή» Τρικάλων: Οι «έξυπνες» πόλεις «έξυπνα» εποικίζονται

Άρχισε, όπως μαθαίνουμε από σχετικό δελτίου τύπου της Δημοτικής Αρχής, η εγκατάσταση των πρώτων λαθρομεταναστών σε σπίτια της πόλης μας.

"Χωρίς κανένα πρόβλημα" όπως επισημαίνεται (για να μην ανησυχούμε), σύντομα δε, θα συνεχιστεί και σε άλλα σπίτια η "εγκατάσταση".

Ο "εποικισμός" της πατρίδας μας καλά κρατεί, και κανένα δεν ενδιαφέρει ο Έλληνας πολίτης. Αλήθεια, ποιο το ενδιαφέρον του Δήμου για τους συμπολίτες μας, που έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο; Ποιο το ενδιαφέρον του Δήμου και της Πολιτείας στους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα του σπιτιού τους; Ποιο το ενδιαφέρον του Δήμου για τις συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών μας που δοκιμάζονται;

Αλλά για την κυβέρνηση δεν υπάρχει πλέον "ανθρωπιστική κρίση". Ανθρωπιστική κρίση, που τόσο επικαλούνταν και οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Προφανώς για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ, η κρίση τελείωσε, και την άποψη αυτή των κυβερνητικών, συμμερίζεται και η Δημοτική αρχή της πόλης, αφού κανένα ενδιαφέρον δεν έχει δείξει, για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Και αλήθεια, τι θα συμβεί όταν τελειώσουν τα χρήματα από τα διάφορα "προγράμματα" διεθνών οργανισμών που αφορούν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε σπίτια;

Τι θα συμβεί τότε; Αυτά είναι "λεπτομέρειες" και για την κεντρική εξουσία, και για την τοπική, που πιασμένες πλέον χέρι-χέρι, αδιαφορούν για τον Έλληνα πολίτη. Ναι αυτόν τον Έλληνα πολίτη, που του κόβουν το ρεύμα, αυτόν τον Έλληνα πολίτη, που σέρνεται σε ουρές στις αποθήκες του ΟΣΕ, για να πάρει λίγα τρόφιμα, και το "αστρονομικό" ποσό (κατά μέσο όρο) των 200 ευρώ, από το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για αυτόν το Έλληνα πολίτη που στενάζει από την βαριά φορολογία, την ανεργία, την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του. Η απώλεια της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη δεν έχει πλέον καμιά σημασία, για όλους αυτούς, που με περισσή ευκολία, εκδίδουν "πανηγυρικά" δελτία τύπου, λες και η όλη κατάσταση που δημιουργείται είναι για καλό. Κλείνοντας θα λέγαμε στην Δημοτική αρχή, να πει και καμιά κουβέντα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και για τους Έλληνες κατοίκους αυτής της πόλης.

Όχι ότι θα το κάνει, αλλά απλά λέμε. Όσο για εμάς, θα συνεχίσουμε τον μοναχικό μας αγώνα, ενάντια στην πολιτική ορθότητα, και στις πολιτικές του Εθνομηδενισμού, με στόχο ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή