Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Υφυπουργός Παιδείας Μ. Τζούφη: «Οικεία και αγαπημένη πόλη τα Τρίκαλα»

Η υφυπουργός  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Μερόπη Τζούφη, βρέθηκε στα Τρίκαλα σήμερα, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και κηρύσσοντας την έναρξη στο 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για την πρόληψη του καπνίσματος, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Το Συνέδριο, είχε τίτλο: «Παιδεία για ένα Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος» στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων και συνδιοργανώθηκε από  τον Δήμο Τρικκαίων, το Ερευνητικό Εργαστήριο  George D. Behrakis, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, την οργάνωση Smoke Free Greece, και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων.  

Στις δηλώσεις που έδωσε στο  trikalanews.gr η κ. Μερόπη Τζούφη, απαντώντας σε ερωτήματα που της θέσαμε σχετικά  με το Συνέδριο και  την σημαντικότητά του σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς  και Κεντρικής Εξουσίας  – οι οποίες  θα δημοσιευθούν εντός γενικότερου ρεπορτάζ για την απαρχή και την έκβαση του Συνεδρίου – δεν παραλείψαμε να  της ζητήσουμε να μιλήσει  και για την επίσκεψή της στην πόλη των Τρικάλων.

Στην ερώτηση πώς αισθάνθηκε που επισκέφθηκε τα Τρίκαλα, απάντησε: 

«Έχω ζήσει στα Τρίκαλα, υπήρξα πριν πολλά χρόνια μαθήτρια στα Τρίκαλα, για τρία χρόνια και από εδώ έδωσα εξετάσεις και μπήκα στην Ιατρική της Αθήνας. Έχω αγαπημένους φίλους εδώ.  Επομένως, η πόλη των Τρικάλων είναι για μένα οικεία και αγαπημένη πόλη. Είναι πολύ συγκινητική στιγμή, αυτή της επιστροφής μου στην πόλη. Βεβαίως, δεν είχα την δυνατότητα να δω πόσο έχει αλλάξει γιατί ήρθα κατευθείαν στην εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων».

Όταν την ρωτήσαμε ποιο σημείο της πόλης την εμπνέει και σε ποιο σημείο της θα ήθελε να περπατήσει, εάν είχε χρόνο, η κ. υφυπουργός, απάντησε: «Δυο είναι τα αγαπημένα μου σημεία. Ο Ληθαίος με την κεντρική γέφυρά του και το Βυζαντινό Φρούριο Τρικάλων». 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή