«Υγεία, Μακροζωία και Ομορφιά» στο 3ο Λύκειο Τρικάλων

Ημερίδα με ομιλήτρια την Ιατρό Πνευμονολόγο Σοφία Γιδά

Ημερίδα για την διακοπή του καπνίσματος περίμεναν οι μαθητές του 3ου Λυκείου Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ», αλλά η Σοφία Γιδά Ιατρός Πνευμονολόγος, Επιμελήτρια Β’ Παθολογικής κλινικής Γ.Ν. Τρικάλων με αφορμή το κάπνισμα, που εξήγησε ότι είναι ασθένεια και θεραπεύεται και για τον λόγο αυτό υπάρχει ειδικό Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων που βοηθά στην διακοπή του καπνίσματος.

Στη συνέχεια, από τις βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος πέρασε στα οφέλη από την διακοπή του καπνίσματος, που είναι η Υγεία, η Μακροζωία και η Ομορφιά.

Με λόγο υψηλού επιπέδου μίλησε για την Υγεία και την Ευεξία, την Μακροζωία και την Ομορφιά, που δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά και η καλλιέργεια της ψυχής. Η κα Σοφία Γιδά απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, με απαιτητικό ακροατήριο όπως είναι οι μαθητές του 3ου Λυκείου Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ».

Συχνά στις διαλέξεις υπάρχουν ερωτήσεις αλλά εδώ είχαμε καταιγισμό ιδεών, στον οποίο ανταποκρίθηκε με επιτυχία η ομιλήτρια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι και τώρα έχουν άποψη επιστημονικά τεκμηριωμένη. Και αφού μορφώθηκαν, τώρα θέλουν να συμμορφώσουν και τους μεγαλύτερούς τους. Τουτέστιν, να κόψουν τον βήχα…από το κάπνισμα σε γονείς και καθηγητές… Ωραίοι καιροί!

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή