Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυλαία για το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2022 στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Κωμωδίας 2022 που διοργάνωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων και υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με χρηματοδότηση και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μια  ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα το Φεστιβάλ Κωμωδίας αποτελεί πλέον ένα πολιτισμικό θεσμό της πόλης των Τρικάλων  και της ευρύτερης περιοχής του νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας.

Ένα πολυθεματικό φεστιβάλ αφενός με ακτίνες δράσεις όλες τις μορφές τέχνης και δημιουργίας και αφετέρου είναι σε μια διαλεκτική σχέση ανάμεσα την τοπική δημιουργία και την ελληνική και ευρωπαϊκή δημιουργία. Καθιερώνεται πλέον ένα νέος θεσμός όχι μονό εκδηλώσεων, δράσεων και δραστηριοτήτων, αλλά και ως ένας «διάλογος» για την εξέλιξη και ανάπτυξη της κωμικής τέχνης, ανάμεσα στους δημιουργούς και στο κοινό.

Πολυμορφικό και πολυθεματικό αγκάλιασε το κοινό από όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις-κόμικς, κινηματογραφικές προβολές, αφιέρωμα σε σημαντικούς κωμικούς.

Το τελευταίο διάστημα υλοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:

  • Το τριήμερο Παρασκευή 11, 12 και 13/11 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρου του Πνευματικού Κέντρου Φεστιβάλ Κόμικς, με μεγάλη συμμετοχή δημιουργών και πλήθος εκδηλώσεων.

Ενώ το τριήμερο  18/19/20/ 11 πραγματοποιήθηκαν οι έξης εκδηλώσεις:

  • Την Παρασκευή 18/11 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αφιερωμένη στη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η σπουδαία κωμικός τιμήθηκε στο 3ο Φεστιβάλ Κωμωδίας για την συνεισφορά της στην Τέχνη της κωμωδίας, σε μια πολύπλευρη, άκρως διαφωτιστική και με χιούμορ  βράδια.
  • Το Σάββατο 19/11 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Comedy club για παιδιά με τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, για πρωτη φορά στην πόλη μας.
  • Τέλος την Κυριακή 20/11 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μια εκρηκτική βραδιά με τους… the trikalians Stand up comedians Θωμά Ζάμπρα και Αριστοτέλη Ρήγα. Το Πνευματικό Κέντρο γέμισε ασφυκτικά και οι κωμικοί τρικαλινοί πρόσφεραν άφθονο γέλιο …στους τρικαλινούς.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή