Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο show από το Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής «ΟΛΥΜΠΙΑ» Τρικάλων

Μια φαντασμαγορική βραδιά, ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο show πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο της πόλης μας από το σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων. 

Στα 12 χρόνια λειτουργίας του ο Σύλλογος έλαβε μέρος σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, σε διεθνή meeting με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες. Στο σύλλογο λειτουργεί και το νέο άθλημα της Αισθητικής Γυμναστικής.

 Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα άθλημα για κορίτσια που προσφέρει τα πάντα., ευλυγισία, ισορροπία, υγεία, συγκινήσεις, τέλεια κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση ζωής. 

Τα μικρά κορίτσια μαθαίνουν να στέκονται σωστά να κινούνται αρμονικά και να μεταμορφώνονται σε μικρούς κύκνους. Είναι πολύ κοντά στη μεγάλη τους αγάπη, το παιχνίδι, ένας εποικοδομητικός παιδότοπος. 

Υπεύθυνη και προπονήτρια του Συλλόγου είναι η κ. Σιλβάνα Αντρέεβα πτυχιούχος και κριτής Ρυθμικής και Αισθητικής γυμναστικής η οποία στα 25 χρόνια εμπειρίας πάνω στο άθλημα έχει προετοιμάσει αθλήτριες σε ένα υψηλό επίπεδο ευλυγισίας και ισορροπίας . 

Επίσης προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στο σύλλογο είναι η Προιόνα Βασιλική. Αθλήτρια με εξαιρετικές διακρίσεις και μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνή meeting. 

Στο σύλλογο ήρθε και μια νέα προπονήτρια η Ερατώ Θεοπίστου Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής, έλαβε μέρος στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και αναπληρωματική στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων και η κ. Έφη Λεβέντη, Αντιδήμαρχος Παιδείας, πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας. 

Ο Σύλλογος Ρυθμικής Γυμναστικής «ΟΛΥΜΠΙΑ» εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή