Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Υποψήφιος για τις Eυρωεκλογές στην… Γερμανία ο Γ. Βαρουφάκης

Διαβάζουμε ότι, μιλώντας στην Deutsche Welle στο Βερολίνο, ο κ. Βαρουφάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, επικεφαλής του γερμανικού κόμματος «Δημοκρατία στην Ευρώπη», του αδελφού ελληνικού κόμματος ΜεΡΑ25 το οποίο επίσης ο ίδιος ίδρυσε.

Ο κ. Βαρουφάκης αιτιολόγησε την απόφασή του να… ξενιτευτεί με αρκετά πολιτικά επιχειρήματα, όπως ότι έχει «ένα πολιτικό κεφάλαιο λόγω ενός καθαρά πολιτικού ατυχήματος που το θέτει στην υπηρεσία του κινήματος» και άλλα πολλά, εκείνο όμως που επίσης διαβάζουμε είναι ότι οι πιθανότητες να εκλεγεί Ευρωβουλευτής στην Γερμανία είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις Ευρωεκλογές του 2014 με 0,6% των ψήφων των Γερμανών πολιτών μπορούσε κάποιος να εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Κάνει λοιπόν «πέτρα την καρδιά» φεύγοντας στα… ξένα, προσδοκά ότι οι εδώ «ιθαγενείς» θα ξεχάσουν το γεγονός ότι σε 6 μήνες μας έβαλε μέσα περί τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ, πουλάει καινούργια παραμύθια στους «κουτόφραγκους» προκειμένου να έχει πιθανότητες να εξασφαλίσει μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο και μαζί την βουλευτική ασυλία.

Ο νοών νοείτο…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή