Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Υποδοχή στην Βασιλική του κ. Θεόκλητου

Ο επί 8 μήνες Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων κ. Μάξιμος και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης υποδέχθηκαν τον νέο Ποιμενάρχη της Καλαμπάκας.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο επί 8 μήνες Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων κ. Μάξιμος και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, υποδέχθηκαν τον νέο Ποιμενάρχη της Καλαμπάκας στα διοικητικά όρια των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας.

Στην Βασιλική, σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, με τις παραδοσιακές στολές και μικρά παιδιά, έραναν με ροδοπέταλα τον νέο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο λίγο πριν κατευθυνθεί στην Καλαμπάκα για την ενθρόνισή του.

Ο νέος Μητροπολίτης αφού ευλόγησε το πλήθος, δέχθηκε έναν Σταυρό ως δώρο από τον κ. Μιχαλάκη που του ευχήθηκε μακροημέρευση και επιτυχημένο έργο στα νέα του καθήκοντα.

Φτάνοντας στο σημείο προερχόμενος από την Καρδίτσα και συνοδεία Ιεραρχών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνόδευσε και αυτός τον νέο Μητροπολίτη στην Καλαμπάκα για το τελετουργικό της ενθρονίσεως του.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή