Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αύριο η δίκη του 66χρονου βιαστή από το Νότιο Πήλιο

Υπόθεση βιασμού με κατηγορούμενο έναν 66χρονο από το Νότιο Πήλιο θα δικαστεί την Τετάρτη στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λάρισας. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα συζητηθεί στο Κακουργιοδικείο, και «όπλο» του φερόμενου ως θύτη είναι το γεγονός ότι οι ιατρικές εξετάσεις έχουν αποδείξει πως δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση του αδικήματος του βιασμού. Η καταγγέλλουσα εξετάστηκε από γυναικολόγο γιατρό και δεν προκύπτει, σύμφωνα με τα στοιχεία, να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Θύμα, σύμφωνα με την καταγγελία, μια 32χρονη, που δήλωσε πως ο φερόμενος ως θύτης την βίασε μετά από γλέντι σε παραλιακό μαγαζί του Νοτίου Πηλίου , ενώ εκείνη τον εμπιστεύτηκε για να την μεταφέρει στο σπίτι της, παραμονές Χριστουγέννων του 2021.

Ο 66χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε και βίασε την 32χρονη γυναίκα που διασκέδαζε με την παρέα της σε μπαρ της περιοχής, αρνείται κάθε κατηγορία.

Εκείνη υποστηρίζει ότι φεύγοντας από το μπαρ, έχασε το δρόμο καθώς αποπροσανατολίστηκε και ειδοποίησε μέσω του κινητού της τον κατηγορούμενο για να την βοηθήσει . Σκέφτηκε να καλέσει εκείνον για βοήθεια λόγω της οικογενειακής τους σχέσης. Ο φερόμενος ως δράστης, βρίσκονταν στην ίδια παρέα με την 32χρονη και φέρεται να έσπευσε αμέσως για να την μεταφέρει σπίτι.

Εκείνος μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σημείο που χάθηκε η 32χρονη και ενώ το θύμα αρχικά ένιωσε ανακούφιση από την παρουσία του, πολύ γρήγορα κατάλαβε τις προθέσεις του. «Παρά τις αντιδράσεις μου, εκείνος με βίασε», ανέφερε σε δήλωσή του στην Εισαγγελία το θύμα.

Ο 66χρονος, όταν απολογήθηκε στον ανακριτή Βόλου αφέθηκε ελεύθερος. Του έχει επιβληθεί μόνο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου έχει υποστηρίξει πως από το αποδεικτικό υλικό που υπάρχει και κυρίως από τη ιατρική γνωμάτευση στη δικογραφία, δεν αποδεικνύεται ούτε καν πιθανολογούνται οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή