Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αύριο οι ανακοινώσεις για τα σχολεία της Θεσσαλίας

Αύριο Τετάρτη (20/9) αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων της Θεσσαλίας από το Υπουργείο Παιδείας, με τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, να λέει ότι σε αυτά που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές γίνεται προσπάθεια για τηλεκπαίδευση από την επόμενη εβδομάδα.

Ερωτηθείς για τις καταστροφές στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία επεσήμανε στον ΣΚΑΪ 100,3 ότι ήδη κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και των κέντρων υγείας  πηγαίνουν πόρτα πόρτα στους πολίτες.

«Στόχος είναι να μετασχηματίσουμε τις δομές δημοσίας υγείας ώστε να πηγαίνουν σε κάθε χωριό, στους ηλικιωμένους,  και να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας όπως γίνεται στην Θεσσαλία αυτή την στιγμή»,  τόνισε ο κ. Σκέρτσος.

Παράλληλα θα γίνει μια νέα καταγραφή στο τρόπο που θα πρέπει λειτουργούν τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα στον Θεσσαλικό Κάμπο.

«Η κλιματική κρίση φέρνει ανατροπές στις ζωές όλων μας και απαιτεί να εναρμονιστούμε με τις νέες ανάγκες», είπε ακόμα.

Ο κ. Σκέρτσος είπε επίσης ότι χρειαζόμαστε μια νέα κανονικότητα και να φέρουμε το ελληνικό δημόσιο στην σημερινή εποχή.

Τέλος, για  τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι η ανανέωση δεν μπορεί να μοιάζει με αναπαλαίωση.

«Χρειαζόμαστε  σοβαρή , σύγχρονη και εποικοδομητική αξιωματική αντιπολίτευση γιατί είναι καλό για την  δημοκρατία και για την κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Σκέρτσος.  Ανέφερε ότι είναι αναγκαίο για τον ΣΥΡΙΖΑ να ανασυγκροτηθεί.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή