Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. – Ξυλοκόπησε 23χρονο Βολιώτη φοιτητή που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ (φωτό)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ένας 23χρονος φοιτητής που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 25χρονο τράπερ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στη συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ο 23χρονος βρισκόταν με δύο φίλους του, όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 25χρονο.

Ο γνωστός τράπερ χτύπησε με το κεφάλι του το θύμα στο πρόσωπο, ενώ ένας φίλος του 25χρονου τον χτύπησε στο θώρακα, με αποτέλεσμα ο φοιτητής να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του. Με τη βοήθεια των δύο φίλων του, ο 23χρονος πήγε αρχικά στο σπίτι του, όπου όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία, οπότε αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Δωδεκανήσου παρουσιάστηκε o τράπερ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση που κατηγορείται και συγκεκριμένα για τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου που φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι, μαζί με άλλο ένα άτομο τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης.

Ο τράπερ πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου του αυτοφώρου και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θοδωρή Καραγιάννη, αφού ενημερώθηκε ότι σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Η δικογραφία η οποία αφορά την κατηγορία της «βαριάς σωματικής βλάβης» αναμένεται να διαβιβαστεί στις δικαστικές Αρχές και το επόμενο διάστημα ο τράπερ να κληθεί να δώσει εξηγήσεις, εφόσον δεν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: thenewspaper.gr

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή