Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτοτραυματίστηκε ο 33χρονος κυνηγός στο Πήλιο

Σε αυτοτραυματισμό, οφείλεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο τραυματισμός του 33χρονου κυνηγού το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο Καλαμάκι Πηλίου, του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, ενώ η προανάκριση για το ατύχημα συνεχίζεται.

Ο άνδρας βρισκόταν σε δάσος με καστανιές της περιοχές με εννέα ακόμη κυνηγούς για κυνήγι αγριογούρουνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυνηγός, ενώ πήγε να περάσει από ένα μονοπάτι, γλίστρησε έπεσε, εκπυρσοκρότησε το δίκαννο που κρατούσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται με καταθέσεις και των άλλων κυνηγών που βρισκόταν μπροστά τη στιγμή του ατυχήματος.

Στο μεταξύ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 33χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, χειρουργήθηκε, με τους γιατρούς να του αφαιρούν τη μία από τις δυο σφαίρες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Εντατική, όπου βρίσκεται σε καταστολή.

Σήμερα, ίσως να επιχειρηθεί νέα προσπάθεια αφαίρεσης της δεύτερης σφαίρας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους να προσεύχονται και να αγωνιούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή