Αθλητικα

Μπαδήμας: «Όλοι στο πλευρό του Ζήση Κατσαντώνη»

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Ζήση Κατσαντώνη έστειλε ο Νίκος Μπαδήμας, μιλώντας παράλληλα για την πορεία προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα.

27 Aug 2026
Μπαδήμας: «Όλοι στο πλευρό του Ζήση Κατσαντώνη»

Στην περιπέτεια υγείας του Ζήση Κατσαντώνη αναφέρθηκε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Νίκος Μπαδήμας, στέλνοντας τις ευχές όλης της ομάδας για γρήγορη ανάρρωση.

«Είμαστε όλοι στο πλευρό του, του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Βρισκόμαστε περίπου στο 50-60%»

Αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα του ΑΟΤ στο φιλικό, ο Νίκος Μπαδήμας στάθηκε στην ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του και στη δουλειά που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Είδαμε την ομάδα να βγάζει ένταση και κάποια πράγματα που δουλεύουμε. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά όλον τον καιρό και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, ενώ περιμένουμε να έρθουν και κάποια παιδιά ακόμη».

Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα απέχει ακόμη από το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας:

«Δεν είμαστε ακόμη στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Βρισκόμαστε περίπου στο 50-60%».

Επόμενο τεστ για τον ΑΟΤ θα είναι το φιλικό του Σαββάτου με το Μασχολούρι, με τον Μπαδήμα να σημειώνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..