Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βάφτηκε (ξανά) με αίμα η «Λωρίδα της Γάζας»

Τριήμερο πένθος στα Παλαιστινιακά εδάφη κήρυξε ο Μαχμούντ Αμπάς, καταδικάζοντας «την Ισραηλινή σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας», που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 52 Παλαιστινίων στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

«Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον ένας μεσολαβητής στην Μέση Ανατολή», ανέφερε ο Μαχμούντ Αμπάς, που χαρακτήρισε την Αμερικανική Πρεσβεία «προκεχωρημένο φυλάκιο εποικισμού».

Αντίθετα ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέτζαμιν Νετανιάχου, δικαιολόγησε ως «αυτοάμυνα εναντίον της οργάνωσης Χαμάς που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα» τις ενέργειες του Ισραηλινού στρατού στα σύνορα με την Γάζα, λέγοντας «Κάθε χώρα έχει την υποχρέωση να υπερασπίζεται τα σύνορά της.

Η τρομοκρατική οργάνωση ΄΄Χαμάς΄΄ διακηρύσσει ότι προτίθεται να καταστρέψει το Ισραήλ και στέλνει χιλιάδες να παραβιάσουν τον συνοριακό φράκτη προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της. Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με αποφασιστικότητα για να προστατεύσουμε την κυριαρχία μας και τους πολίτες»…
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή