Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαπτίζετε αγόρι; Ιδέες για τα βαπτιστικά, τις λαμπάδες και τις μπομπονιέρες βάπτισης

Πήρατε την μεγάλη απόφαση να γίνετε νονοί στο αγαπημένο σας ανιψάκι ή στο αγοράκι των καλύτερων σας φίλων;

Όποια και αν είναι η περίπτωση, φανταζόμαστε ότι το να επιλέξετε τα βαπτιστικά ρούχα, τη λαμπάδα, τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση για εσάς!
 
Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε ολοκληρωμένες ιδέες για τα βαπτιστικά που θα κάνουν την διαδικασία πιο εύκολη και ευχάριστη για εσάς.
 
Είναι γνωστό πως η εποχή της Άνοιξης και του Καλοκαιριού είναι high season και για τις βαπτίσεις συνεπώς υπάρχουν άπειρες επιλογές για να καταλήξετε σε αυτό που ιδανικά επιθυμείτε.
 
Ξεκινώντας, μια ωραία επιλογή σε βαπτιστικά ρούχα για αγόρι είναι το αιώνια κλασικό και μίνιμαλ απόλυτο λευκό.
 

""

 
Τι καλύτερο από το να φορέσει ο μικρός σας  μια βερμούδα, ένα κοντομάνικο πουκάμισο και γιλέκο διακοσμημένο με διακριτικά σταυρουδάκια. Το λευκό χρώμα, αντιπροσωπεύει την αρμονία, την απλότητα και την τελειότητα, κάποια χαρακτηριστικά που θα θέλατε να αντιπροσωπεύουν και την βάπτιση του μικρού σας πνευματικού παιδιού.
 
Αντίστοιχα μπορείτε να επιλέξετε για την διακόσμηση της λαμπάδας, όπως λευκές κορδέλες με πινελιές γαλάζιου ή πετρόλ για να ξεφύγετε από την μονοτονία.
 
Μια υπέροχη ιδέα για επιλογή σε μπομπονιέρα για αγόρι, αποτελεί μια λευκή κούπα με μπλε λεπτομέρειες που να αναγράφει το όνομα που επιλέξατε για το βαφτιστήρι σας και την ημερομηνία της βάπτισης. Στο εσωτερικό της κούπας μπορείτε να τοποθετήσετε τα κουφέτα τυλιγμένα σε λευκό τούλι.
 
Με αυτό τον τρόπο, οι καλεσμένοι σας θα κρατήσουν την μπομπονιέρα και μετά το μυστήριο και θα αποτελεί μια όμορφη ανάμνηση από τη βάπτιση.

""

 
Συνεχίζοντας, η επόμενη πρόταση βασίζεται περισσότερο στα ενδιαφέροντα και στις προτιμήσεις που μπορεί να έχει επιλέξει το βαφτιστήρι σας ακόμα και σε αυτή την μικρή ηλικία.
 
Η τάση της εποχής επιτάσσει θεματικές βαπτίσεις, που όλα τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν, δηλαδή οι λαμπάδες, οι μπομπονιέρες, τα βαπτιστικά και τα μαρτυρικά κινούνται στον ίδιο θεματικό άξονα.
 
Ένα τέτοιο παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει είτε  η μαγειρική,ή  το αγαπημένο ζωάκι του μικρού σας, ή αγαπημένη του τοποθεσία όπως η θάλασσα, ή ακόμα και κάποιος αγαπημένος του ήρωας.
 
Ας δούμε αναλυτικά σαν ιδέα,ένα θέμα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό, το θέμα της θάλασσας.

""
 

 
Τι καλύτερο για μια καλοκαιρινή βάπτιση από μια επιλογή σε τόνους μπλε, μπεζ και άσπρους που θυμίζει θάλασσα.
 

""

 
Η επιλογή της μπομπονιέρας θα μπορούσε να το συμπληρώνει και να αποτεέιται από ένα διακοσμητικό καραβάκι πάνω σε μια λευκή πέτρα. Πάντα μπορείτε εναλλακτικά να προσφέρετε και διαφορετικές παιδικές μπομπονιέρες με σοκολατένια κουφέτα.Τα παιδιά αποτελούν ξεχωριστούς καλεσμένους σε πολλές βαπτίσεις , και πρόκειται επί της ουσίας για  ένα πάρτυ για εκείνα. Μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, τετράδια σχεδιασμένα στο εξωτερικό τους σαν χάρτη, και αφήστε την φαντασία τους να τρέξει!
 
Τα βαπτιστικά του, μπορούν να συμβαδίζουν με το θαλασσινό θέμα σε λευκούς και μπλε τόνους.
 
Ένα μπεζ παντελονάκι, πουκαμισάκι και γιλεκάκι είναι η πιο σικ επιλογή για το μπόμπιρά σας που θα πρέπει να φοράει κάτι ελαφρύ και να νιώθει άνετα. Και εσείς σαν νονοί,μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε τα ρούχα που θα επιλέξετε για εκείνη την ημέρα σε λευκούς και μπεζ-γήινους τόνους ώστε να ταιριάζετε με το βαφτιστήρι σας.
 
Οι λαμπάδες μπορούν να παραμείνουν σε απλό ύφος, διακοσμημένες με ένα φιόγκο με το ίδιο ύφασμα, και να μοιράσετε τα μαρτυρικά με γαλάζια κορδέλα.
 
Πολλές φορές γιατους νονούς, η οργάνωση μιας βάπτισης, η λεπτομερής επιλογή κάθε στοιχείου της, και η αναζήτηση των βαπτιστικών πακέτων, μπορεί να φαίνεται βουνό. Όμως, παρόλο που το βαφτιστήρι σας δεν θα θυμάται όλες αυτές τις λεπτομέρειες, οι καλεσμένοι σας, η οικογένεια του και εσείς θα έχετε δημιουργήσει ένα αξέχαστο πάρτυ που θα μείνει στις μνήμες όλων συμβολίζοντας την αγάπη και το ξεκίνημα του δεσμού σας με το παιδί.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή