Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαριές κατηγορίες για τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

«Σπατάλη δημόσιου χρήματος, παράβαση καθήκοντος με ενδεχόμενο δόλο, ανήθικες πρακτικές» αποδίδονται στον κ. Δημήτρη Παρθένη, διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων

Μόνιμος υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, καταγγέλλει αποκλειστικά στο trikalanews.gr τον διοικητή του  Νοσοκομείου, για «σπατάλη δημόσιου χρήματος, παράβαση καθήκοντος με ενδεχόμενο δόλο και ανήθικες πρακτικές στους μόνιμους υπαλλήλους του Νοσοκομείου». Άφησε, επίσης, αιχμές για χρηματισμό του κ. Δ. Παρθένη.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δημήτρης Παρθένης, απέτρεψε χθες με έγγραφό του να εισέρθει στο χώρο εργασίας του, ο υπεύθυνος ηλεκτρονικός μηχανικός, μόνιμος υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων (Τ.Ε Μηχανικών- Ειδικότητα Ηλεκτρονικός), κ. Γιώργος Κουτσουρούμπας, για να επιληφθεί των βλαβών που είχαν δημιουργηθεί και εξακολουθούν να υφίστανται μέχρι σήμερα στο τηλεφωνικό κέντρο, με αποτέλεσμα από χθες  μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικές κλήσεις, στα εσωτερικά τηλέφωνα, καθώς και από και προς, το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

•    Τηλεφωνικό «εμπάργκο» στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων με διαταγή του διοικητή του

«Οι πολίτες δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού με το Νοσοκομείο και γενικότερα δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με αυτό, οι κλινικές δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, ούτε το τμήμα των επειγόντων περιστατικών με τις κλινικές ή άλλα Νοσοκομεία. Επικοινωνία επίσης δεν μπορεί να γίνει με τα χειρουργεία, τα βιοχημικά εργαστήρια, τα διοικητικά τμήματα, καθώς δεν μπορεί κανένας στο Νοσοκομείο να μιλήσει με άλλες Υπηρεσίες, όπως Αστυνομία και  Πυροσβεστική. Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων μπορεί να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο, μόνο με κινητά τηλέφωνα!» δήλωσε χαρακτηριστικά στο trikalanews.gr ο κ. Γιώργος Κουτσουρούμπας.

Είπε επίσης ότι ο κ. Δημήτρης Παρθένης, κάλεσε «αμφιβόλου κατάρτισης και δεξιοτήτων»,  εξωυπηρεσιακό τεχνικό, για να επισκευάσει τη βλάβη.

Σημειώνει  ότι ο ίδιος, κλήθηκε επειγόντως από την προϊσταμένη του Τεχνικού Τμήματος κ. Παπαδημητρίου Κατερίνα. «Με κάλεσε η προϊσταμένη μου να πάω στο Νοσοκομείο να επισκευάσω την βλάβη, ενώ ήμουν σε άδεια. Σε δέκα λεπτά ήμουν στην υπηρεσία. Δεν πρόλαβα  να μπω μέσα στην υπηρεσία, δεν πρόλαβα να δω τίποτα και ήρθε κλητήρας και μου έδωσε ένα χαρτί με το οποίο ο διοικητής κ. Δ. Παρθένης, μου απέκλειε την πρόσβαση όχι μόνο στο τηλεφωνείο, αλλά σε όλα τα συστήματα διαχείρισης του κτιρίου» τονίζει.

•    Δολιοφθορές, χρηματισμός και παραγκωνισμός μόνιμων υπαλλήλων  Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων

Ο κ. Γιώργος Κουτσουρούμπας,  μίλησε επίσης, για πιθανή προσπάθεια πρόκλησης δολιοφθορών που πιθανών μεθοδεύονται από τον διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, για να δημιουργεί αντιπαλότητες με τους μόνιμους υπαλλήλους και να τους παρακωλύει στην εκτέλεση του έργου τους.

Στις αρμοδιότητες του κ. Γιώργου Κουτσουρούμπα που απορρέουν από την θέση του υπεύθυνου ηλεκτρονικού μηχανικού που κατέχει ως μόνιμος υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ανήκει, το κομμάτι διαχείρισης επισκευής και συντήρησης των ηλεκτρονικών του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του Νοσοκομείου, στο οποίο ανήκει και το τηλεφωνικό κέντρο και το σύστημα διαχείρισης του κτιρίου.

«Όταν υπάρχει μόνιμος υπάλληλος που εκτελεί τα καθήκοντα για την συγκεκριμένη δραστηριότητα τα τελευταία 10 χρόνια, χωρίς κανένα θέμα, οφείλεις και να τον καλέσεις και να τον ακούσεις και να τον αφήσεις να κάνει την δουλειά του. Όλα τα άλλα είναι στην σφαίρα της παράβασης καθήκοντος με ενδεχόμενο δόλο.

Δεν είναι παράνομο να μου απαγορεύσει ο κ. διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων να κάνω την δουλειά μου, είναι όμως ανήθικο και κρύβει αλλότρια πράγματα. Μπορεί ο καθένας μας να υποθέσει ότι ο κ. Δημήτρης Παρθένης, φέρνει εξωυπηρεσικούς για να κάνουν δολιοφθορές στο Νοσοκομείο και μετά να τις φορτώσει σε μας τους υπαλλήλους – κατά την συνηθισμένη τακτική του –  και προφανώς ότι χρηματίζεται και σπαταλά δημόσιο χρήμα.

Θα μπορούσα όλα αυτά να τα ισχυριστώ από την στιγμή που ως υπάλληλο δεν με εμπιστεύεται, αλλά με έχει εμπιστευθεί η Πολιτεία που με έχει διορίσει μόνιμο υπάλληλο στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο. Έχω μπει με ΑΣΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και δεν έχω κάνει μετάταξη. Πολλοί υπάλληλοι του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, ίδιας πίεσης και παραγκωνισμού» υπογράμμισε.

Κλείνοντας την καταγγελία του, συμπλήρωσε:

«Από την στιγμή που έχει το Νοσοκομείο μόνιμους υπαλλήλους που τους πληρώνει και  δεν τους εμπιστεύεται, υπάρχει θέμα. Αν κατά την κρίση του κ. Δ. Παρθένη όλοι οι υπάλληλοι είναι άχρηστοι και μέλημά του είναι να βγάζει ανίκανους όλους τους πτυχιούχους – αρκετοί με μεταπτυχιακά –  υπαλλήλους του Νοσοκομείου και να τους κάνει να κοιτάνε τους τοίχους των γραφείων τους, για να μην μιλάνε για όλα όσα γίνονται μέσα στο Νοσοκομείο, υπάρχει μεγάλο θέμα. Ας μας απολύσει και ας φέρει τους δικούς του».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή